Spelrek 15/8: Barcelona – Boca Juniors

Published by Andreas on

Vänskapsmatch : Barcelona - Boca Juniors

Då var det åter dags för Tje Joan Gamper Trophy på Camp Nou och årets gäst är ingen mindre än Boca Juniors från Buenos Aires, Argentina.

Det är ingen officiell turnering på något sätt men Barcelona kommer enligt rykten ändå ställa bästa laget på plan där Messi såklart är höjdpunkten för många hemma och bortasupportrar. Barcelonas förväntade XI:

Ter Stegen; Sergi Roberto, Piqué, Lenglet/Umtiti, Jordi Alba; Rakitic, Busquets, Coutinho/Arthur; Messi, Suárez och Dembélé.

Som vanligt så är det en offensiva av gänget från Katalonien och även om det är tillåtet med 11 byten per lag i den här matchen så finns det bra med krut även på bänken, t.ex. Arturo Vidal som kan göra debut för sin nya klubb.

Boca gör som alla lag från Sydamerika när det vankas match mot stora lag i Europa, man slänger ut så gott som bästa laget trots att man har ett spelschema framöver som är rätt så tufft. Boca Juniors förväntade XI lyder:

Andrada; Buffarini, Goltz, Izquierdoz, Olaza; Nández, Barrios, Almendra/Reynoso; Pavón, Tevez/Wanchope och Cardona.

Bocas elva är en aning offensivare än vanligt tycker jag där Buffarini framförallt är fin framåt, men det är en oprövad backlinje som inte har allt för många matcher tillsammans.

Vår rek

Det kommer vara mycket Boca-fans på plats, Barcelona kommer garanterat bjuda på en offensiv fotboll och matchbilden kommer vara öppen i 90 minuter. Lag från Sydamerika lyckas ofta överprestera och åtminstone göra 1 mål i sådana här matcher, alltså både vänskapsmatcher men även i ”Klubblags-VM”. Det sista jag nämner om den här matchen är att om det är något lag från den sydamerikanska kontinenten som har förmågan att borde göra 1 och 2 mål, då är det Boca Juniors.

Jag väljer att spela:

5/5 units på BTTS @ 1.80 hos Bet365.

3.5/5 units på Över 3.5 @ 1.97 hos SBOBET.

  • Pavon, Wanchope/Tevez, Cardona är alla spelare som hade gått in i många stora lag.
  • Ingen officiell turnering, man vill bjuda publiken på show och båda lagen gör mål.
  • Bocas backlinje, hur ska det gå? Kan bli 5 insläppta.
  • 11 byten per lag, risken finns alltid att tempot rycks sönder.

Har du inget konto hos Bet365 kan du skapa ett HÄR!

  • Sätt in 1.000 SEK
  • Få 1.000 SEK i spelkrediter
  • Omsättningskrav: 1x bonus
  • Minimum odds: 1.20
Categories: Spelrek

0 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *