Bästa bonusarna och kampanjerna i Juni

Published by Simon Andersson on

manadens
manadens

Känner du att du har missat vad som skett senaste veckorna inom sportsbetting-världen? Då kan du vara lugn. Här nedanför presenterar vi de bästa erbjudandena och händelserna inom bettingvärlden. 

speedybet
4.5/5

200 % upp till

2.000 SEK

8x omsättningskrav

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Speedybet

Är du en spelare som gillar fart och fläkt så är Speedybet för dig. Speedybet tog klivit in på den svenska marknaden redan 2018 men det är först nu man erbjuder en oddsbonus för sina nya kunder. Registrera dig enkelt genom mobilt BankID och vinsten får du ut på bara ett par minuter med verifierat konto.

Läs gärna vår recension av Speedybet!

Boostat odds
hos 888sport

Få kan ha undgått att Sverige har en EM-kval match mot Spanien på måndag. Kan Janne och hans manskap störa Spanien på Santiago Bernabeu? Om du tror det så erbjuder 888sport just nu hela 100x i boostat odds på Sverige. Dessutom kan du ta del av deras oddsbonus på 500% upp till 500 SEK.

Läs mer om kampanjen.

888sport
4.5/5

Få hela

100x

På Sverige

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

10bet
4.5/5

100 % upp till

1.000 SEK

10x omsättningskrav

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

10bet

10bet fick sin licens godkänd redan förra året men man dröjde ända till slutet på April innan man slog upp dörrarna för sin sajt. För att välkomna svenskarna till sitt spelbolag erbjuder man nu en insättningsbonus för alla nya kunder. Gör som tusentals andra svenskar och börja spela hos 10bet redan idag. Registrera enkelt med mobilt BankID.

Läs vår recension av 10bet. 

Månadens spelbolag

Bethard har lagom till sommarn börjat erbjuda en sportbonus till sina nya kunder. Något som är extra positivt är att du räknas som ny kund så länge du inte lagt något spel under 2019. Förutom en ny bonus erbjuder även Bethard ofta marknadshögsta odds och framförallt en lättmanövrerad plattform.

Har du inget konto hos Bethard kan vi rekommendera sajten!

bethard
4.5/5

100 % upp till

1.000 SEK

8x omsättningskrav

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

mrgreen
4.5/5

100 % vinstboost till

5.000 SEK

Inget omsättningskrav

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Boosta din vinst

MrGreen skiljer sig lite mot andra spelbolag i sitt välkomsterbjudande. Istället för en ren insättningsbonus erbjuds du en vinstboost på ditt första spel upp till 5.000 SEK. Dessutom slipper du krångliga omsättningskrav utan din vinst är redo att tas ut direkt. 

Konto startar du snabbt och smidigt med mobilt BankID.  

Läs vår recension av MrGreen. 


0 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *