Spelrek 14/7: Belgien – England

Published by Andreas on

VM : Belgien - England

Det är med en gnutta vemod jag konstaterar att det här är den nästsista VM-matchen på 4 år och sjukt nog den nästsista VM-matchen på 8 år som spelas en sommardag, detta efter att FIFA idag meddelat att VM i Qatar 2022 kommer spelas i November och December.

Nog om det, vi har en underbar bronsmatch mellan 2 lag som redan mötts tidigare i turneringen. I den matchen spelades det dock med väldigt mixade lag och det finns en del frågetecken på hur motivationen var. Nu är det såklart bästa lag och England kan ta en medalj för första gången på ett bra tag medan Belgien kan ta sin nations första medalj någonsin i ett VM.

Belgien gick som tåget fram tills att man åkte med 1-0 mot Frankrike i semifinalen, helt rättvist och Frankrike spelade bra kombinerat med Belgien som inte kom upp i någon som helst nivå, även om det fanns lägen till kvittering.

England åkte i semifinalen mot det andra finallaget, Kroatien efter att Mario Mandzukic avgjorde i den 110:e minuten, en rätt så jämn match i min värld där båda lagen med lite stolpe in hade hamnat i en final.

Vår rek

Många väljer att följa traditionens makt och spela över i den här bronsmatchen. Jag tänkte inte göra det då priserna är bra pressade och väljer istället att gå på Belgien. Jag tycker Belgien sett bättre ut än England, man har ett mycket bättre lag än England och någonstans med allt ”It’s coming home” så ska man inte glömma att det finns en chans att det kan saknas lite % i omladdningen efter en tuff förlust i förlängning mot Kroatien.

Jag väljer att spela:

3/5 units på Belgien +0 (Insatsen tillbaka vid oavgjort) @ 1.71 hos Bethard. 

  • Klart bättre trupp.
  • Några % mer hunger i det belgiska laget.
  • Belgien har sett bättre ut turneringen igenom.
  • Se upp för Harry Kane, alltid denna Harry Kane.

Har du inget konto hos Bethard kan du skapa ett HÄR!

  • Sätt in 1.000 SEK
  • Få 1.000 SEK i sportbonus
  • Omsättningskrav: 4x bonus
  • Minimum odds: 1.80

0 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *