Spelrek 2/8: Boca Juniors – Alvarado

Published by Andreas on

Copa Argentina : Boca Juniors - Alvarado

Vart har jag hamnat nu finns det säkert några som tänker och jag kan inte beskylla er för det. Vi är i Buenos Aires, Argentina där Sydamerikas i mitt tycke bästa lag, Boca Juniors ska ta sig förbi 1/32-finalen mot Alvarado från Mar del Plata, en bit utanför staden men ändå i provinsen Buenos Aires.

Det enda som betyder något här är, hur ser en startelva ut för Boca? Hur motiverade är dessa spelare? Vad kommer härnäst för Boca. Alvarado spelar i något som heter Torneo Federal A, det är svårt att säga exakt vilken division detta är då det argentinska ligasystemet är mer svårtolkat än en Tarantino-rulle.

Så det som väntar rundan hörnet är åttondelsfinal i Copa Libertadores, Sydamerikas Champions League och turneringen som om möjligt är ännu större i Sydamerika än vad motsvarigheten är i Europa, La Copa Libertadores es mi obsesión, La Copa Libertadores är allt.

Detta innebär att tränare och klubblegend Guillermo Barros Schelotto har valt att slänga ut så gott som det bästa laget för att få in mer matchtempo i truppen och göra spelarna så redo som möjligt för natten mot den 9:e Augusti, då man ställs mot Libertad Asuncion från Paraguay.

Bocas förväntade XI mot Alvarado:
Agustin Rossi; Leo Jara, Paolo Goltz, Lisandro Magallán, Emmanuel Mas; Wilmar Barrios, Pablo Pérez; Cristian Pavon, Mauro Zárate, Edwin Cardona eller Sebastian Villa; Wanchope Abila.

Som man kan se här så finns det en del nya namn i truppen och det finns VM-spelare som gjorde bra intryck för respektive land. Den stora snackisen har varit att Mauro Zárate valde Boca istället för Velez, ett Velez som han lovat och bara representera i Argentina. Det blev inte så och resultatet var att Mauros brorsa mer eller mindre på egen hand uteslöt Mauro Zarate ur släkten.

Vår rek

Boca Juniors ställer ett riktigt kanonlag på banan, en rentav potentiell finalelva i Copa Libertadores. Vi har sett River Plate tidigare krossa motstånd av samma kaliber med 5+ mål och jag blir inte förvånad om det blir 6,7,8-0 här. 

Jag väljer att spela 4/5 units på Boca Juniors -3.75 @ 1.75 hos Bet365.

Jag väljer att spela 2/5 units på Boca Juniors -5.5 @ 3.20 hos Nordicbet.

Notera att matchen spelas på neutral plan och värd för den här matchen blir Estadio Ciudad de Lanús vilket också är hemmaplan för Lanús, så matchen spelas med andra ord i Buenos Aires.

  • Boca har visat sig målglada på försäsongen.
  • En match där alla kommer ge järnet för att få chansen att spela Copa Libertadores
  • Matchen spelas i Buenos Aires och det kommer vara bra tryck på läktaren som inte tolererar något annat än kross.
  • Copa Argentina är verkligen skrällarnas cup, men det är skillnad på motstånd och motstånd.

Har du inget konto hos Nordicbet kan du skapa ett HÄR!

  • Sätt in 1.000 SEK
  • Få 1.000 SEK i sportbonus + 250 SEK riskfritt spel.
  • Omsättningskrav: 6x bonus
  • Minimum odds: 1.80
Categories: Spelrek

0 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *