Hem » Riskfritt spel till Liverpool – Arsenal

Riskfritt spel till Liverpool – Arsenal

Pengarna tillbaka vid ev förlust
Bonus Code WHSPORT3
Valid Until: sep 28, 2020

På måndag är det dags för regerande mästarna Liverpool att välkomna Arsenal till Anfield. De båda lagen har inlett säsongen med två raka segrar och formen visar uppåt. För att krydda till matchen väljer William Hill att erbjuda alla nya kunder ett riskfritt spel till matchen. Häng med här!

Nyförvärvet fick spela i veckan

I veckan som var presenterade Liverpool både Diego Jota, men framförallt sommarens snackis Thiago. Den förstnämnda fick hoppa in tidigt i andra halvlek i veckans ligacup borta mot Lincoln. Thiago fick en hel halvlek förra helgen i ligamatchen mot Chelsea. Totalt är det 5 lag som är noterade för full pott efter två spelade omgångar och nu återstår det att se om Liverpool eller Arsenal fortfarande gör det efter omgången.

Detta blir första riktiga prövningen för Arsenal. I premiären slog man Fulham komfortabelt och förra helgen avverkade man West Ham med 3-1. Men de som glädjer gunners allra mest är nog att Aubameyang har signat nytt kontrakt!

Spela riskfritt på matchen

För dig som inte är kund hos William Hill kan det vara läge att bli det redan nu. Alla nya kunder som signar upp och använder bonuskoden: WHSPORT3 belönas med ett riskfritt spel till matchen. Skulle ditt spel ej sitta så får du tillbaka 100 SEK i ett freebet.

  1. Skapa konto genom att klicka på denna länk
  2. Sätt in 200 SEK med bonuskoden: WHSPORT3
  3. Spela 200 SEK på valfri utkomst i matchen mellan Liverpool – Arsenal innan matchstart
  4. Rättas ditt spel som förlust krediteras du med 100 SEK Freebet

100 % upp till
100 SEK
5,0 rating
5.0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *