Champions League-grupperna är klara

Published by Simon Andersson on

Vi blickar framåt mot ett bra CL

I torsdags blev det klart hur Champions league-grupperna skulle se ut innan höstens första omgång i mitten av september. Det blev flera tuffa grupper och vi har många bra och känslomässiga drabbningar framför oss, inte minst när Ronaldos Juventus ska möta Manchester United i slutet på oktober.

Kommande toppmatcher

Grupperna lottades igår kväll i direktsänd TV i Monaco. Det står nu klart att vi står inför en spännande fotbollshöst där de två bästa lagen i respektive grupp går vidare till elimineringsomgångarna, 

De regerande mästarna Real Madrid spelar i grupp G tillsammans med lag som Roma, CSKA Moskva och Plzen. Det finns även många andra intressanta grupper, men en karamell vi inte får missa blir i grupp B då vi kommer få se Barcelona, Inter, PSV och Tottenham drabbas samman.  

Grupp A

Atletico Madrid
Borussia Dortmund
Monaco
Club Brügge

I grupp A är Atletico Madrid favoriter till att ta hem titeln och just nu hittar vi bäst odds hos Coolbet till ett odds av I grupp av 15 gånger pengarna.
 

Har du inget konto hos Coolbet kan du skapa ett HÄR!

Grupp B

Barcelona
Inter
PSV Eindhoven
Tottenham

I grupp B är Barcelona favoriter till att ta hem titeln och just nu hittar vi bäst odds hos Coolbet till ett odds av I grupp av 7,5 gånger pengarna.
 

Har du inget konto hos Coolbet kan du skapa ett HÄR!

Grupp C

Röda Stjärnan
Liverpool
Napoli
PSG

I grupp C är PSG favoriter till att ta hem titeln och just nu hittar vi bäst odds hos 888sport till ett odds av I grupp av gånger pengarna.
 

Har du inget konto hos 888sport kan du skapa ett HÄR!

Grupp D

Galatasaray
Lokomotiv Moskva
Porto
Schalke 04

I grupp D är Porto favoriter till att ta hem titeln och just nu hittar vi bäst odds hos Coolbet till ett odds av I grupp av 185 gånger pengarna.
 

Har du inget konto hos Coolbet kan du skapa ett HÄR!

Grupp E

AEK Aten
Ajax
Bayern München
Benfica

I grupp E är Bayern München favoriter till att ta hem titeln och just nu hittar vi bäst odds hos Coolbet till ett odds av I grupp av 10 gånger pengarna.
 

Har du inget konto hos Coolbet kan du skapa ett HÄR!

Grupp F

Hoffenheim
Manchester City
Lyon
Sjachtar

I grupp F är inte helt oväntat Manchester City favoriter till att ta hem titeln och just nu hittar vi bäst odds hos Coolbet till ett odds av I grupp av gånger pengarna.
 

Har du inget konto hos Coolbet kan du skapa ett HÄR!

Grupp G

CSKA Moskva
Real Madrid
Roma
Viktoria Plzen

I grupp G är Real Madrid favoriter till att ta hem titeln och just nu hittar vi bäst odds hos Betsafe till ett odds av I grupp av 9,5 gånger pengarna.
 

Har du inget konto hos Betsafe kan du skapa ett HÄR!

Grupp H

Juventus
Manchester United
Valencia
Young Boys

I grupp H är Juventus favoriter till att ta hem titeln och just nu hittar vi bäst odds hos 888sport till ett odds av I grupp av gånger pengarna.
 

Har du inget konto hos 888sport kan du skapa ett HÄR!

Boosta spelkassan inför kommande matcher!

Boosta spelkassan inför nästkommande matcher genom att ta ut en sportbonus! Här listar vi 3 olika sportbonusar som erbjuder en mängd grymma spel på fotboll, ishockey och mycket mer!

100 % bonus hos Coolbet
100 % bonus hos 888sport
50 % bonus hos 10bet
 • Sätt in 1.000 SEK
 • Få 1.000 SEK i bonus
 • Omsättningskrav: 6x
 • Minimum odds: 1.50
 • Sätt in 1.500 SEK
 • Få 1.500 SEK i bonus
 • Omsättningskrav: 10x
 • Minimum odds: 1.50
 • Sätt in 2.000 SEK
 • Få 1.000 SEK i bonus
 • Omsättningskrav: 8x
 • Minimum odds 1.80
Du har väl inte missat...?

… att vi just nu har en egen Fantasy-liga i Premier League där vi nu efter varje omgång delar ut priser till managern som lyckats bäst i form av bonusar hos diverse bolag. HÄR finner du en komplett guide hur du registrerar dig till vår liga.

… att vi varje dag har spelrekommendationer noggrant utvalda av våra duktiga sportskribenter? De flesta hittar du i vår Facebook-grupp, är du inte med finns den HÄR!

Categories: Nyheter

0 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *