Spelrek 4/8 : Dags för den klassiska klubben att fightas i toppen?

Published by Chris Gustafsson on

     

Championship: Bristol City-Nottingham Forest

Morning,

Då var det dags för mig att kliva in i hetluften igen. Som flera av er vet så har jag inte skrivit några längre texter på några år nu, så de får ni ha överseende med.

Hur som helst, Chris heter jag och kommer fokusera på Premier League, Championship och Allsvenskan. Jag själv spelar flat (1U), och kommer reka på samma sätt. Det kan självklart komma dubbelflat någon gång om jag känner att det finns fog för det.

Alla mina rekade spel här hos Spelrek.se kommer ni hitta här: https://bettin.gs/Chrisbetting

Championship fotbollen drog igång redan igår, då Derby besegrade Reading med två mål mot ett, på Madjeski Stadium.

Lördag innebär som vanligt mycket matcher på schemat och jag har ritat in ett spel på Nottingham Forest. Den klassiska klubben som vandrat runt i mittenskiktet av den andra divisionen ett bra tag nu. Kliver in i säsong väl förberedda. Klubben har haft en hektisk sommar, med flertalet intressanta värvningar. Bland annat har klubben gjort klart med Joao Caravalho, och även rutinerade Michael Dawson har kommit in i laget. Vi skall även lägga till Lewis Grabban från Bournemouth, 30 åringen som noterades för 8 fullträffar under sitt lån i Villa ifjol.

Dagens hemmalag Bristol City var lite av en överraskning ifjol, bjöd ofta upp till dans hemma på Ashton Gate. Mycket mål, och en underhållande fotboll. Laget föll dock ner lite i slutet, och landade på en elfte plats i tabellen. The Robins har inget jättefönster att tala om, man har värvat in spelare från andra mittenklubbar i Championship, och vi hittar väl inga namn som sticker ut.

En försäsong är visserligen en försäsong, men Forest har varit nere och besegrat Malaga och Bournemouth.  Samtidigt som Bristol har haft de lite halvknackigt, med kryss och förluster mot sämre klubbar.

Vår rek

Spelet vi lägger i matchen blir därför Nottingham Forest +0 (Asian Handikapp), vilket rent konkret innebär att vi får tillbaka vår insats vid ett eventuellt kryss i matchen.

Oddset 2.03 hittar vi hos BET365 som erbjuder en insättningsbonus upp till 1000 SEK för nya kunder. 

Har du inget konto hos Bet365 kan du skapa ett HÄR!

  • Sätt in 1.000 SEK
  • Få 1.000 SEK i sportbonus
  • Omsättningskrav: Egen insättning
  • Minimum odds: 1.20
Categories: Spelrek

0 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *