Dags för semi i Wimbledon!

Published by OskarJ on

Venus/Klaasen
Cabal/Farah
 • Insättning: 1.000 SEK
 • Bonus: 1.000 SEK
 • Omsättningskrav: 8x bonus
 • Minimum odds: 1.50

Speltips

 • Match: Venus/Klaasen-Cabal/Farah
 • Datum: 11 juli
 • Tid: cirka 16:30
 • Speltips: Cabal/Farah
 • Odds: 1.80
 • Units: 3/5 U
 • Spelbolag: Bethard

Hallå där! Var ett tag sedan det kom en rek från min sida, haft fullt upp. Idag är det dags för semifinal på herrsidan i dubbel i Wimbledon, där jag hittat ett intressant spel i matchen Venus/Klaasen som möter andra seedade Cabal/Farah.

Venus/Klaasen

Venus/Klaasen har spelat dubbel länge ihop och gör det riktigt bra, skulle säga att dom är bland dom 10 bästa dubbelparen i världen. Paret vann förtävlingen i Halle, imponerande, i årets wimbledon har paret inte tappat set fram till kvartsfinalen där man vann 3-2 mot Peers/Kontinen. Innan kvarten hade man haft ganska fin lottning och fick rätt lätta matcher. Venus är den spelare som har högst toppar och lägst dalar, han servar väldigt bra och har fint volleyspel, det är backhandssidan som kan svaja rejält för honom. Klaasen är en fin dubbelspelare som har riktigt bra touch har ganska bra serve för att vara ”bara” 180 centimeter. Paret har varit riktigt framgångsrika på gräset och var i final förra året här i Wimbledon. Året har börjat helt okej men inte mer för dubbelparet, man har en titel. Det har varit en del tävlingar som man varit usla i, till exempel Franska Öppna där man rök i första och gjorde en ganska dålig insats. Nej, en bra dag är detta dubbelpar topp 3 i världen men en dålig dag är man inte ens topp 15. 

Cabal/Farah

Det hel Colombiska teamet har spelat dubbel riktigt länge ihop och jag håller dom som topp 3 i världen just nu, kanske allra bästa. Deras år har varit riktigt fin med titel inför Wimbledon och en massa andra titlar. Gräset har innan varit ganska svagt för paret men har spelat upp sig rejält och är fina på gräs för tillfället. Dom två första rundorna här i Wimbledon var enkla matcher, åttondelen stötte man på ganska tuff match med vann med klara 3-0. I kvarten mötte man Rojer/Tecau, och man lyckades vinna med 3-2 i set, skiljeset slutade 11-9, det var en riktigt sevärd match. Detta dubbelpar är riktigt stabilt, man gör sällan dåliga matcher och spelarna är lika bra. Servar bra, fina returer och framför allt stenhårda framme vid nät = inte rädda för att smälla på som man måste göra till 80% av gångerna vid nät. Något jag tycker Colombianerna har är bra inställning, det knyts näve vid nästan varenda boll och när man vinner en viktigt boll skriks det COME ON! Av dom dubbelspelarna som är kvar håller jag detta par som starkast och jag tror att dom kommer att bärga sin första grandslam.

Dagens speltips

Här tycker jag oddsen på Cabal/Farah är riktigt fina. Troligtvis går oddssättarna på att motståndarna har gått mycket bättre på gräs historiskt. Efter att ha vunnit 11-9 i avgörande set ger stor moral. 2-2 i inbördes möten där Cabal/Farah har vunnit dom två senaste. Canal/Farah vinner denna match på att man är mer stabila under matcherna än vad Venus/Klaasen är, det kan dock bli en sevärd match, rekommenderar er att kolla. Lycka till!

Jag väljer därför att spela Cabal/Farah till oddset 1.80.

 • Riktigt fin form på grabbarna från Colombia
 • Ger självförtroende att vinna 11-9
 • Cabal/Farah har servat bra hela tävlingen
 • Kalasen/Venus vet hur man vinner matcher på gräs

Oddset hittar vi hos Bethard som erbjuder en bonus upp till 1000 SEK för nya kunder. 
Missa inte vår lista samtliga sportbonusar.

Ni har väl inte missat att Spelrek har en Facebookgrupp? Där kan du dela med dig av dina egna speltips och dessutom delta i tävlingar och ta del av exklusiva speltips


0 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *