Super Bowl LIV

Datum: 3 Februari

Klockan: 00.30

Streamas: Viaplay

Ännu en NFL-säsong går mot sitt slut och i den 54:e upplagan av Super Bowl-finalen får vi klara oss utan New England Patriots som varit i final de senaste tre åren. Istället är det San Francisco 49ers som ställs mot Kansas City Chiefs. Finalen spelas i Hard Rock Stadium i Miami, Florida och räkna med att hitta drygt 65.000 åskådare på arenan när matchen blåses igång.

San Francisco 49ers som underdogs

49ers kommer till denna final som knappa underdogs och kommer från grundserien med 13-3 i resultat. I första slutspelsmatchen besegrade man Minnesota Vikings smärtfritt med 27-10 och i konferansfinalen mot Green Bay Packers slutade det 37-20 vilket tog 49ers till sin första Super Bowl sedan 2012. 

Under säsongen är det defensiven som imponerat hos 49ers och nu möter man ett av ligans bästa offensiv. 

Kansas City Chiefs går in som favoriter

När Chiefs tog emot Houstons Texas i Divisional Round så visade man upp en otrolig offensiv. När matchen var slut visade resultatraden 51-31 och därmed slog Kansas City Chiefs rekord i mest antal gjorda poäng i en slutspelsmatch. I sin konferensfinal väntade Tenesse Titans och även där var det en offensiv uppvisning där slutresultatet blev 35-24. Totalt gjorde alltså Kansas City Chiefs 86 poäng under de två matcherna i slutspelet. 

Streama Super Bowl

Super Bowl är en av de största sporthändelserna som sker varje år. I fjol såg 99 miljoner finalen runt om i världen på TV. Noterbart här är att till dessa räknas ej de som streamar finalen.

För dig som väljer att streama årets Super Bowl final har du flera alternativ. Matchen visas på TV3 men streamas även via Viaplay. För dig som inte har varken Tv3 eller Viaplay så kan du exempelvis öppna ett konto hos Unibet som dessutom erbjuder boostat odds på matchen.

Så ladda upp med chicken wings, nachochips och guacalmole inför söndagens final. Glöm inte att kika in närmare matchstart för att läsa våra tankar närmare kring matchen.

Gå med i vår facebookgrupp

I vår facebookgrupp hittar du exklusiva speltips och roliga tävlingar

spelrek

Spelrek.se är en obereonde aktör. Vi är inte knutna till något spelbolag och våra recensioner är våra egna åsikter.