Spelrek 1/8 Vega Squadron fortsätter med sin dominans

Published by Christoffer on

Vega Squadron
Nemiga
betway
 • Insättning: 1.000 SEK
 • Bonus: 100%
 • Omsättningskrav: 6x bonus
 • Minimum odds: 1.80

Speltips

 • Match: Vega Squadron - Nemiga
 • Datum: 1 Augusti
 • Tid: 20:00
 • Speltips: -1.5 kartor Vega Squadron
 • Odds: 1.85
 • Units: Flat
 • Spelbolag: Betway

Turneringen Loot Bet Dota är i full gång och det är nu man börjar kunna se vilka lag som skiljer sig ur mängden. Ingen av dessa lag kvalade in till TI (The International) som är den största turneringen på hela säsongen med över 31 000 000 dollar i prispotten. Vilket innebär att alla lag som deltar i denna turnering kommer satsa för att vinna den, för det är deras sista för den här säsongen. 

Ska Vega Squadron fortsätta med sin dominans?

Vega har inte tappat en enda karta under denna turnering. Vega har spelat otroligt bra denna turnering och var otroligt nära på att kvala in till TI. Vega gick obesegrade genom gruppen men förlorade winner bracket finalen mot Winstrike med 2-1 i kartor, för att sedan förlora lower bracket finalen mot Navi med 2-1. Så tyvärr för Vega blev det inget TI i år men Vega verkar inte hänga läpp för det och har fullständigt kört över allt motstånd i Loot Bet Dota turneringen och ligger just nu tvåa i gruppen med 3 vinster och då har dom 6 matcher kvar att spela. 

Nemiga ska inte kunna hota Vega

Nemiga har spelat 6 matcher i gruppspelet 3 vinster, 3 förluster och ligger trea i gruppen med 3 matcher kvar att spela. Nemiga är ett lag som blandar och ger, vinner mot de sämre lagen men förlorar mot de bättre. Kom på en sjätte plats av åtta i kvalet till TI och det är ungefär där jag tror dom kommer placera sig i denna turnering också. Nemiga och Vega möttes i kvalet till TI och där körde Vega över Nemiga, jag förväntar mig en liknade match denna gång.

Dagens speltips

Vega Squadron har vunnit sina 3 inledande matcher överlägset. Deras resultat i turneringen hittills: 

Vega – PRIES Gaming 2-0
Vega – Unique 2-0
Vega – FlyToMon 2-0

Nemiga vinner mot de sämsta lagen i gruppen och får stryk av de bättre lagen, dom Nemiga har förlorat emot har Vega kört över. Nemigas resultat i turneringen hittills: 

Nemiga – Pavaga 0-2
Nemiga – FlyToMon 0-2
Nemiga – Hippomaniacs 2-1
Nemiga – Unique 2-1
Nemiga – WaR 2-0
Nemiga – .PRIES 0-2

Har svårt att se Nemiga vinna en karta mot Vega i deras nuvarande form. Även fast Vega har förlorat draften i vissa matcher har dom krossat sitt motstånd. Jag tror att Vega kommer välja en draft som kommer online fort som kan rotera och pusha torn tidigt för att stänga ner Nemiga direkt. Dom bättre lagen har vunnit med 2-0 i kartor mot Nemiga så det är goda chanser på att Vega också gör det.

 • 1 Vega har kört över de bättre lagen i turneringen
 • 2 Vega har listat ut den nya patchen

Jag väljer därför att spela Vega Squadron -1.5 i kartor till oddset 1.85.

Oddset hittar vi hos BetWay som erbjuder en bonus upp till 1000 SEK för nya kunder. 
Missa inte vår lista samtliga sportbonusar.

Ni har väl inte missat att Spelrek har en Facebookgrupp? Där kan du dela med dig av dina egna speltips och dessutom delta i tävlingar och ta del av exklusiva speltips


0 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *