Spelrek 20/8: Estudiantes de La Plata – Boca Juniors

Published by Andreas on

Superliga : Estudiantes de La Plata - Boca Juniors

Estudiantes de La Plata inledde säsongen med att otroligt nog förlora borta mot Godoy Cruz efter att ha spelat 11 mot 10 sedan minut 19. Man hade mycket mål och borde kanske gjort 0-1 under 2:a halvlek men istället var det hemmalaget som i den 96:e minuten gjorde 1-0 från straffpunkten.

Bocas inledning på säsongen slutade i vinst hemma på La Bombonera med 1-0 mot Talleres de Cordoba efter att Pavon gjort matchens enda mål i en tillställning som inte många kommer lägga på minnet, det enda anmärkningsvärda utöver Pavons mål var att Carlitos missade en straff i vanlig ordning. Utöver det här så spelade Boca en vänskapsmatch mot Barcelona i veckan där man förlorade med 3-0, det var bud på fler mål åt båda hållen men stolpe, offside och räddning på mållinjen såg till att det stannade vid 3 mål i matchen.

Dagens match kommer inte att spelas på Estudiantes vanliga hemmaarena utan det är deras reserv i Quilmes som kommer stå som värd, detta händer titt som tätt och det innebär ofta en rejäl minskning i hemmastöd. Har letat efter statistik när Estudiantes spelar på Quilmes hemmaplan men har dessvärre inte hittat något.

Båda lagen kommer till spel med så gott som fulla trupper, Estudiantes saknar bara Rodrigo Brana som varit borta ett tag medans Boca saknar Gago och Benedetto, tunga namn men dessa har varit borta i en evighet nu så inget nytt där heller.

Vår rek

Dagens rek kommer gå åt mitt kära Boca Juniors. Som många gånger förr så har jag sagt att man har Sydamerikas klart bästa trupp och när dagens trio där uppe ser ut att bli Pavon, Zarate och Cardona/Villa så kan det bli så att hemmalaget kommer få hämta ut bollen ur nätet ett par gånger.

Jag väljer att spela:

3/5 units på Boca Juniors -0.5 @ 2.00 hos Pinnacle.

3/5 units på Boca Juniors Över 1.5 @ 2.48 hos Unibet.

  • Klasskillnad mellan dessa två lag.
  • Estudiantes spelar inte på sin ordinarie hemmaplan.
  • Zarate istället för Wanchope längst upp ger en rörlighet som kommer behövas idag.
  • Boca avslutade ligan i våras med 3 oavgjorda och 2 förluster på bortaplan.

Har du inget konto hos Unibet kan du skapa ett HÄR!

unibet
  • Sätt in 500 SEK
  • Få 1.000 SEK i sportbonus
  • Omsättningskrav: 5x bonus
  • Minimum odds: 1.40
Categories: Spelrek

0 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *