Ett revanschsuget The Baggies att vänta?

Published by Spelrek on

Championship: Forest-WBA

God morgon,

Det är tisdag och vi har nya championship matcher på schemat. Gårdagen blev ju lika fin som helgen, Villa vände och vann med 3-1 borta mot Hull och vi kunde rätta tredje raka spelet grönt.

Jag har kommer ikväll att blicka mot mötet på City Ground i Nottingham. Hemmalaget som jag valde att placera mina pengar på i omgång 1, tar emot ett revanschsuget West Bromwich Albion.

West Brom som ifjol föll ur Premier League, efter att man landat sist i tabellen och endast skrapat ihop 6 vinster på hela säsongen. Kliver ändå in med relativt gott mod i säsong. Laget är rätt intakt, man har sålt James McClean till Stoke och Jonny Evans till Leicester. Och nu senast gick Salomon Rondon till Newcastle på lån. Till truppen har dock en Kyle Bartley och Dwight Gayle anslutit. Så helt klart finns kapacitet att vara med i toppen tycker jag.

Dwight Gayle som själv sparkade upp Newcastle till PL för två år sedan, vet hur man gör mål i Championship. Engelsmannen noterades för hela 23 fullträffar under säsongen 16/17, och nog lär Albionlägret hoppas på samma utväxling nu.

Forest som jag trodde på i premiären mot Blades, lyckades bara med att fixa ett 1-1 resultat då, och vi fick pengarna åter. Idag är det nya tag, och de på hemmaborgen. I truppen väntas några nya namn komma in i laget, bland annat strikern Hilal Soudani. Algeriern som noterades för hela 17 fullträffar för sitt Dynamo Zagreb ifjol, lär bli ett extra tillskott för Forest offensiven. Även nyförvärvet Lewis Grabban väntas kunna ta en startplats efter sina ynka 17 spelade minuter senast. 

Så visst finns de anfallskraft i bägge lagen, och jag känner att att WBAs defensiv inte håller den nivån som offensiven. Laget har nu släppt in 7 mål sista 4 matcherna, och de mot motstånd som Aberdeen, Barnsley, Coventry och Bolton. Jag tror definitivt man får svettas i afton igen.

Statistiskt sett, så finns tyvärr inte mycket som tyder på att vi får målfest, 7/8 senaste inbördes har gått under 2.5. 

Forest hade endast 8/23 med Båda lagen gör mål på hemmaplan ifjol.

Känner dock att de nya trupperna, och den offensiva balansen i WBA öppnar för en härlig match, och jag tror på mål.

Vår rek

Spelet vi lägger blir därför ”Båda lagen gör mål” i matchen till 1,89 hos Unibet.

  • Tunga offensiva värvningar av båda lagen
  • WBA med skakig defensiv
  • Statistiken talar emot oss

Har du inget konto hos Unibet kan du skapa ett HÄR!

  • Sätt in 500 SEK
  • Få 1.500 SEK i sportbonus
  • Omsättningskrav: 5x bonus
  • Minimum odds: 1.4

0 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *