Exklusiv bonus hos Bethard

Published by Oskar on

Bethard är en ny aktör som under 2018 storsatsar på att bli en av de största på markanden, vilket syntes när man under tidigt 2018 valde att signa Zlatan Ibrahimovic som en av deras frontfigurer. 

Med sin enkla och smidiga hemsida, tillsammans med en lätthanterlig mobilapp, märker man att enkelheten är i fokus här. I menyn på vänstersidan kan du välja mellan de olika sporter som erbjuds.

Förutom att erbjuda en smidig hemsida så är Bethard väldigt snabba med utbetalningar. Väljer du Trustly som insättnings- och uttagningsmetod kan du få pengarna utbetalade redan samma dag.

Hos oss på kontoret så är Bethard en av favoriterna när det skall bettas och därför är vi extremt glada över att få möjligheten att erbjuda våra följare en unik sportbonus på 100 % upp till 1.250 SEK, hela 250 SEK bättre än vad ni får om ni går direkt genom Bethard

Skapa ditt konto idag och börja betta!

Villkor:

  • Omsättningskrav: 6x bonus
  • Lägsta odds: 1.75
  • Antal dagar: Inom 14 dagar
Du har väl inte missat...?

… att det finns mängder av exklusiva rekar i vår facebookgrupp, dessutom en mängd olika tävlingar. Delta i diskussioner, bjud in dina vänner och ta del av massor av rekar helt gratis!

Tävlingarna och gruppen hittar ni HÄR!


0 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *