Spelrek 5/8: Hammarby IF – Trelleborgs FF

Published by Spelrek on

Allsvenskan : Hammarby IF - Trelleborgs FF

Inför matchen mot Dalkurd så sa jag att vårens form var på ingång och som den har anlänt! 4-1 mot Dalkurd där Bajen kunde gjort 7 mål i första halvlek och senast mot Trelleborg så var det full kontroll från minut 1 när man vann på Vångavallen med 1-3.

Serien vänder i den här omgången och ska Bajens gulddrömmar leva vidare så är det vinst som gäller här. Trelleborg blixtrar till ibland men det behöver ett par blixtrar till om man inte ska behöva spela Superettan nästa säsong. De senaste 2 matcherna mot Östersund borta (Torsk 4-1) och Bajen hemma (Torsk 1-3) har inte imponerat.

Skillnaden hemma/borta i den här matchupen är brutal. Först och främst kommer det bli 20000+ som vanligt på Tele 2 samt att det är konstgräs. Trelleborg gjorde allt vad man kunde för att störa Bajens spel i den förra matchen med högt gräs och inte en vattendroppe på underlaget. Nu blir det snabbt konstgräs och för Trelleborgs skull är jag redan nu lite orolig, för det här kan bli jobbigt.

Jag är inne på att Bajen har avgjort det här redan i halvtid likt många andra matcher på hemmaplan och kollar vi på lite statistik så ser vi att:

Bajen ledning i halvtid på hemmaplan: 6/8 matcher

Trelleborg ligger under i halvtid på bortaplan: 4/7 matcher, de resterande 3 är oavgjorda.

Vår rek

Jag kommer gå hårt här då jag känner mig väldigt säker i min analys + att jag har statistiken i ryggen. Ett trögt Trelleborg ska inte kunna stå emot ett ångande Bajen på Tele 2s snabba konstgräs.

Jag väljer att spela:

5/5 units på Hammarby IF HT/FT (Leda i HT och vinna FT) @ 1.73 hos Coolbet.

3/5 units på Hammarby IF Över 2.5 @ 1.84 hos Unibet.

  • Konstgräs.
  • Bajen brukar flyga ut på hemmaplan.
  • Hela truppen tillgänglig.
  • Trelleborg har tagit poäng på Tele 2 tidigare i år, men det var mot Djurgården i April.

Har du inget konto hos Coolbet kan du skapa ett HÄR!

  • Sätt in 1.000 SEK
  • Få 1.000 SEK i sportbonus
  • Omsättningskrav: 6x bonus
  • Minimum odds: 1.50

0 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *