F.A.Q

Är det säkert att betta på sport?

Självklart. Samtliga av de spelbolag som vi har listade på denna sida har vi bakom Spelrek.se själva goda erfarenheter ifrån. Majoriteten av dessa spelbolag som vi listar är dessutom listade på Stockholmsbörsen och är stora aktiebolag som omsätter miljardbelopp. Hemsidorna är krypterade för att säkerställa att all din information är säker och ej går att hacka.

Däremot har varje spelbolag egna regler och villkor som du accepterar när du skapar kontot. Se därför till att inte bryta några av de för att undvika eventuella problem.

Ska jag betala skatt på sportvinster?

uÄr spelbolaget verksamt inom EU behöver du ej betala skatta på eventuella vinster. I de fall där spelbolaget innehar en Curacaolicens så går skatteverket efter där företaget har majoriteten av sin verksamhet. Vi rekommenderar alltid att antingen kontakta skatteverket eller spelbolaget om du är osäker.

Vad är det för åldersgräns att betta på sport?

Det är ingen skillnad på regler kring att betta på casino eller på traditionell betting. Därför är det 18 årsgräns som gäller för att få öppna konto hos de spelbolag som vi rekommenderar.

Vilken insättningsmetod rekommenderar ni?

Vi rekommenderar att man använder sig av tjänsten Trustly. Där krävs det ej något konto eller att man blandar in någon tredjepart utan du godkänner allting via mobilt bankid. Dessutom slipper du ge ifrån dig kontokortsuppgifter i onödan.

Har ni några fler frågor så tveka inte att kontakta oss så bistår vi er i den mån vi kan.

Hälsningar teamet bakom Spelrek.se.