Vad är riskfritt spel?

Ibland möts man av termen riskfritt spel. Vi går här igenom vad det egentligen betyder.

5/5

100 % upp till

2.000 SEK

6x omsättningskrav

4.5/5

100 % upp till

1.000 SEK

10x omsättningskrav

LeoVegas
5/5

100 % upp till

3.000 SEK

8x omsättningskrav

speedybet
5/5

100 % upp till

2.000 SEK

8x omsättningskrav

Vad är riskfria spel?

Idag finns det flertalet aktörer som är verksamma på den svenska marknaden när det gäller sportsbetting och de konkurrerar om att få just dig som kund. Får att få nya spelare att testa just deras plattform använder sig många spelbolag av så kallade välkomstbonusar. Oftast betyder de att de matchar ditt första insatta belopp upp till en viss summa och sedan finns det vissa krav som du behöver uppfylla innan de att du kan begära eventuella uttag. Några spelbolag väljer dock att erbjuda sina nya kunder ännu mer och då är en vanlig variant att erbjuda ett så kallat riskfritt spel. Kraven för de olika riskfria spelen skiljer sig åt mellan bolagen och därför är de bra att gå igenom villkoren innan man väljer att sätta in pengar för att minska risken för missförstånd och framtida strul.

5/5

100 % upp till

1.000 SEK

8x omsättningskrav

betsson
4.5/5

100 % upp till

1.000 SEK

8x omsättningskrav

betway
5/5

100 % upp till

1.000 SEK

6x omsättningskrav

bet365
5/5

100 % upp till

1.000 SEK

1x omsättningskrav

Vad är bra med riskfritt spel?

Precis som det låter så har du som spelare noll risk. Om ditt spel ej går in så får du helt enkelt tillbaka den summa som du spelat för. Vanligtvis kan de ta ett par timmar innan spelet blir återbetalt, har de inte dykt upp inom 48h så kontakta antingen spelbolagets egna support för snabbast hjälp eller mejla oss.

Kan jag ta ut pengarna direkt

Här gäller det att ha koll på spelbolagets villkor för att säkerställa vad som gäller. Några spelbolag tillåter dig som kund ta ut beloppet direkt oavsett om du vunnit eller förlorat. Vissa spelbolag kräver att vinsten omsätts exempelvis en gång, men själva insatsen går att ta ut medan vissa spelbolag har att du får tillbaka din insats som ett så kallat freebet om spelet inte sitter. 

Kan jag använda andra bonusar också?

Sedan årsskiftet 2019 med nya spellicensen får spelbolagen endast erbjuda en oddsbonus till sina nya kunder och det betyder att om du väljer att signa upp och välja det riskfria spelet som oddsbonus så går du miste om övriga bonusar. Se därför till att du inte hellre hade velat ha en renodlad sportbonus istället. 

Var hittar jag riskfria spel?

Varje vecka publicerar vi på vår sida vilka spelbolag som erbjuder sina nya kunder riskfria spel. Där skriver vi även vad du behöver tänka på innan du signar upp och går med i kampanjen. Dessutom skickar vi ut informationen kring aktuella kampanjer i våra sociala medier.

Läs våra recensioner

Vi har recenserat samtliga spelbolag med svensk licens.
Vi har betygsatt och listat aktuella bonusvillkor!

spelrek

Spelrek.se är en obereonde aktör. Vi är inte knutna till något spelbolag och våra recensioner är våra egna åsikter.