Spelrek 25/8: Independiente – Defensa y Justicia

Published by Andreas on

Superliga : Independiente - Defensa y Justicia

Det är fortsatt lite stolpe ut för min del när det kommer till spelen men skam den som ger sig. 

Återigen riktar jag blicken mot Sydamerika och Argentina där klassiska Independiente tar emot ett mindre klassiskt lag i Defensa y Justicia. 

Independiente inledde säsongen med att spela 2-2 borta mot Newell’s i en match som kunde slutat 4-4, det var öppna spjäll och jag har en känsla av att vi även i år kommer få se ett Independiente som är väldigt målglatt, bakåt som framåt. Värt att tillägga är att man spelade Copa Libertadores så sent som i natten till onsdag och trots total dominans matchen igenom så blev det ”bara” 0-0 hemma mot brasilianska Santos.

Defensa y Justicia är även dem en gammal favorit när det kommer till överspel/btts i den argentinska ligan. Defensa y Justicia inledde planenligt med att spela 1-1 hemma mot Atletico Tucuman och mötte sedan argentinska Banfield i Copa Sudamericana samma natt som Independiente spelade, matchen slutade 0-0 efter en rejäl dos av ineffektivitet.

Vår rek

Vi kommer få se 2 lag som roterar en aning, speciellt Independiente då Copa Libertadores är större än någonting annat. Att det roteras både defensivt och offensivt ser jag i detta fallet som positivt mellan 2 rätt så dåligt organiserade gäng och så länge dessa möterna fortsätter att ge en 2-lina samt generösa odds på BTTS så tänker jag investera.

Jag väljer att spela:

3/5 units på Över 2.0 @ 1.92 hos SBOBET.

3/5 units på BTTS (Båda lagen gör mål) @ 2.15 hos Bethard.

Har du inget konto hos Bethard kan du skapa ett HÄR!

  • Sätt in 1.000 SEK
  • Få 1.000 SEK i sportbonus
  • Omsättningskrav: 4x bonus
  • Minimum odds: 1.80
Categories: Spelrek

0 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *