Målfest i Londonderbyt?

Published by Chris Gustafsson on

Premier League: Fulham-Crystal Palace

Tjena
Sitter ute i skärgården, och skriver på telefonen, så får kämpa lite extra.
 
Tänkte fortsätta på PL spåret, helgens andra spel tar vi från Craven Cottage i London. En ganska klassisk arena som tar cirka 25000 åskådare. En arena som jag själv tog en avstickare till för några år sedan.
 
Jokanovic Fulham tog steget tillbaka till finrummet efter att laget slog ut Aston Villa i Play-off ifjol. Jag själv var rätt imponerad av Fulhams spelstil andra halvan av fjolårssäsongen. Man spelade en rätt passningsorienterad fotboll, en väg som jag är övertygad om att man vill bygga vidare på även denna säsong.
 
Laget har precis som några andra nykomlingar gjort ett riktigt starkt fönster. Man har spenderat över en miljard kronor och tolv nya namn har tillkommit.
Bland annat har de gjort klart med den forne tyska stjärnan Andre Schürrle. Laget har även löst den serbiske strikern Mitrovic, samt Anguissa och Seri från Ligue 1. Det skall även tilläggas att klubben fått behålla supertalangen Ryan Sessegnon. Den nämnde är född så sent som 2000 och noterades under fjolårets championship säsong för hela 16 fullträffar och 8 assistpoäng. Och de som en offensiv mittfältare. Minst sagt imponerande.
 
Vad som väntar under lördagen är ett Londonderby, det är nämligen så att Crystal Palace från södra London kommer på besök.
Ett Palace som gjort sig av med Cabaye och Delaney, har värvat in tyske talangen Mayer, Kouyaté och Ayew, så offensiv kraft finns helt klart att hämta här.
Dessutom har laget inte sålt Zaha, vilket nog flesta trodde inför fönstret.
 
Palace har en trupp för topp tio i min mening, dessutom kändes det på nått sätt som att Roy Hodgson fick in lite harmoni i truppen när denne tillträdde ifjol.
 
Fulham en å sin sida bör kunna lösa nytt kontrakt, finns mycket potential att hämta här.
Fulham gör dessutom alltid mål på hemmaplan.

Vår rek

Jag kanske börjar bli lite tjatig när jag pratar om balans hela tiden, men jag tycker faktiskt att matchen har potential att bli en riktigt härlig tillställning med många mål. Båda lagen styrkor sitter i offensiven, och jag tror framförallt att hemmalaget kan komma att skada gästerna rejält.

Spelet vi lägger i matchen blir därför över 2.5 mål till 1.91 hos 888sport.

Har du inget konto hos 888sport kan du skapa ett HÄR!

  • Sätt in 1.500 SEK
  • Få 1.500 SEK i sportbonus
  • Omsättningskrav: 10x bonus
  • Minimum odds: 1.5

0 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *