Nattens NHL – 19 september

Published by Timmy on

timmy tankar
timmy tankar

Den föregående natten var fin då 3/4 spel hittade hem och vi slutade på +3,74 units. I natt väntar sex nya matcher där jag hittat en del sköna spel som jag tror på. Nu kör vi igång!

Montréal - Florida 01.00

Florida har en ganska fin defensiv med sig till Montréal, men offensiven lär inte skrämma Carey Price i Canadiens-målet. Montréal ställer upp med stjärnorna Weber, Gallagher, Domi och Lehkonen. Hemmalaget ska, med all rätt, vara favoriter och jag testar hemmavinst till fint odds.

Montréal rak @2,10 (2u) hos Unibet – Klicka här för att hämta 100 % oddsbonus

Philadelphia - Boston 01.00

Flyers ställer upp med starkt lag då Giroux, Couturier, Van Riemsdyk, Voracek, Niskanen, Myers och Provorov kommer spela. Boston skickar ett ganska svagt lag till Philadelphia då de flesta stjärnorna får stanna hemma. Vi bör således få hemmavinst i natt, vilket jag också testar med en slant. 

Philadelphia rak @2,00 (2,5u) hos Bethard – Klicka här för att hämta 100 % oddsbonus

Pittsburgh - Columbus 01.00

Pittsburgh-stjärnor som Galchenyuk, Bjugstad, Guentzel, Malkin, Hörnqvist, Schultz, Gudbranson och Murray kommer spela. Columbus ställer upp med, ett på pappret, betydligt svagare lag än Penguins. Det ska dock bli väldigt intressant med Blue Jackets förstakedja där Nyquist, Wennberg och Bemström kommer spela. Lägg där till att Stenlund, Lilja, Karlsson och Carlsson kommer spela matchen för gästerna. Väldigt mycket svenska talanger. Häftigt. Jag testar såväl Pittsburgh rak som -1,5 här.

Pittsburgh rak @1,86 (3u) hos Coolbet – Klicka här för att hämta 100 % oddsbonus

Pittsburgh -1,5 @2,42 (2u) hos Bethard – Klicka här för att hämta 100 % oddsbonus

Colorado - Dallas 03.00

Colorado ställer upp med bland annat stjärnorna MacKinnon, Kadri, Landeskog, Donskoi och Burakovsky medan Dallas har ett betydligt mer b-betonat lag. Avalanche ska ses med goda chanser att vinna matchen och får en slant av mig. Den raka segern står i 1,95 hos Bethard medan samma spel står i endast 1,65 hos Unibet. 

Colorado rak @1,95 (2u) hos Bethard – Klicka här för att hämta 100 % oddsbonus

Edmonton - Vancouver 03.00

Såväl Edmonton som Vancouver ställer upp med svaga lag i natt. Väldigt få stjärnor som spelar. Knappt några faktiskt. Matchen känns således vidöppen och jag avstår spel helt. Om jag ska tala om någon känsla för matchen så tror jag på lite mål. Markström kommer troligen vakta kassen för Canucks och Koskinen för Oilers. 

Los Angeles - Vegas 04.30

Jag har inte sett något av laguppställningarna inför matchen och kommer därför avstå spel.

Ni har väl inte missat att Spelrek har en Facebookgrupp? Där kan du dela med dig av dina egna speltips och dessutom delta i tävlingar och ta del av exklusiva speltips


0 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *