Nattens NHL – 22 september

Published by Timmy on

timmy tankar
timmy tankar

Gårdagen började strålande då de tre första spelen satt finfint. Därefter gick det desto sämre, tyvärr. Till slut hamnade vi på +/-0, vilket var lite surt. Inte minst med tanke på att såväl Chicago som Nashville vinner, men först efter förlängning. Vi satt ju på rak. 

Nu är det dags för veckans sista NHL-natt där två kvällsmatcher samt två nattmatcher väntar.

St.Louis - Columbus 21.30

Här ställer vårens Stanley Cup-mästare, St.Louis, upp med ett relativt fint lag, framför allt defensivt sett. Bozak, Fabbri, Schenn, Schwartz, Steen och Sundqvist kommer bland annat spela bland forwards. Bouwmeester, Dunn, Parayko och Pietrangelo bland backarna. Blues lär inte släppa in många mål i kväll med den defensiven. Columbus, som spelade igår kväll mot Pittsburgh, ställer över en hel del spelare. Dock kommer Nyquist, Wennberg, Dubinsky, Jones och Werenski spela. Det känns som vi får en tajt match och jag väljer därför att köra U5,5 mål i matchen.

St.Louis – Columbus U5,5 @1,98 (2u) hos Bethard – Klicka här för att hämta 100 % oddsbonus

Detroit - Pittsburgh 23.00

Två lag som vunnit 1/3 försäsongsmatcher vardera. Detroit ställer upp med hyfsat lag där Betuzzi, Larkin och Mantha bildar förstakedja. Därefter ser det dock ganska svagt ut, inte minst på backsidan. Pittsburgh har i stort sett en helt b-betonad trupp med sig och Detroit ska därmed ses som knappa favoriter. Känslan är dock att matchen kan sluta lite hur som helst. Istället för något 1-X-2-spel testar jag Ö5,5 mål i matchen till 1,75. Båda lagen har svaga backuppsättningar, vilket kan rendera i en hel del mål är känslan.

Detroit – Pittsburgh Ö5,5 @1,75 (2,5u) hos Coolbet – Klicka här för att hämta 100 % oddsbonus

Colorado - Minnesota 01.00

Colorado har inlett försäsongen med tre raka förluster medan Minnesota vunnit en av tre matcher. Enda vinsten kom senast mot just Colorado då Wild vann med 4-3 på hemmais. I Den här matchen ställer de båda lagen upp med jämnbra lag på pappret. Colorado har med spelare som Grubauer, Jost, Donskoi, Kadri, Landeskog och Burakovsky medan Minnesotas trupp bland annat innehåller Dubnyk, Eriksson-Ek, Zucker, Staffard, Fiala, Brodin och Spurgeon. Känslan är att matchen kan sluta lite hur som helst och jag avstår därmed spel. Alldeles för oviss. 

Winnipeg - Calgary 02.00

Två kanadensiska lag som gör upp. Winnnipeg har vunnit 1/3 försäsongsmatcher och Calgary 2/3. Samtliga Flames match har innehållit mängder med mål. Liknande i natt? Inte helt osannolikt. Calgary kommer med svagt lag medan Winnipeg ställer upp med ett mer meriterande lag. Framför allt med mer spets än gästerna. Ehlers, Scheifele, Wheeler, Little och Shaw spelar bland annat. Laguppställningen är dock inte tillräckligt bra för att jag ska lita på hemmalaget. Jag testar därför Ö5,5 i mål i matchen till godkända 1,72. Calgarys matcher under försäsongen har slutat på följande vis: 4-3, 6-4, 2-6. Man gör således en hel del mål framåt, men släpper även in en del bakåt. Blir inte förvånad om vi får se en 6-7 mål i natt.

Winnipeg – Calgary Ö5,5 @1,72 (2,5u) hos Coolbet – Klicka här för att hämta 100 % oddsbonus

Ni har väl inte missat att Spelrek har en Facebookgrupp? Där kan du dela med dig av dina egna speltips och dessutom delta i tävlingar och ta del av exklusiva speltips


0 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *