Nattens NHL – 23 september

Published by Timmy on

timmy tankar
timmy tankar

NHL:s preseason fortsätter gå upp och ned. Under gårdagen hade vi otur då båda matcherna, där vi satt på Ö5,5, stannade på fem mål. Marginalerna var således inte med oss under den föregående omgången. Får vi kanske stolpe in redan i natt? Jag vill tro det.

Fem matcher ska spelas i natt och som vanligt får ni mindre kommentarer och mina spel här!

Boston - Philadelphia 01.00

Boston har vunnit 1/3 försäsongsmatcher och Philadelphia 1/4. I nattens match ställer Boston upp med riktigt bra lag då bland annat stjärnor som Backes, DeBrusk, Krejci, Marchand, Pastrnak, Chara och Rask spelar. Flyers ställer upp med bland annat Hayes, Couturier, Lindblom, van Riemsdyk, Gostisbehere och Hart. Inga dussinlirare det heller. Boston har dock bättre lag på pappret, mer spets och framför allt hemmaplan. Jag tror på hemmavinst och testar den raka ettan. 

Boston rak @1.80 (2,5u) hos Coolbet – Klicka här för att hämta 100 % oddsbonus

Montréal - Toronto 01.00

Montréal har vunnit samtliga fyra försäsongsmatcher och öst in hela 21 mål på dessa. Toronto har endast vunnit 1/4 matcher i september. Toronto skickar i stort sett hela sitt AHL-lag till denna match medan Canadiens ställer upp med en betydligt mer rutinerad och starkare trupp. Price är en av två målvakter samt att Domi, Petry, Alzner, Tatar och Drouin kommer spela. Givet att spela Montréal rak här och även en slant på -1,5. 

Montréal rak @1.90 (3u) hos Unibet – Klicka här för att hämta 100 % oddsbonus

Montréal -1,5 @2.53 (2u) hos Bethard – Klicka här för att hämta 100 % oddsbonus

NY Islanders - Detroit 01.00

Här ställer NY Islanders upp med riktigt starkt lag. I stort sett ordinarie lag. Varlamov är en av två keepers, Boychuk, Hickey, Leddy finns med bland backarna och Barzal, Clutterbuck, Eberle, Komarov, Lee bland forwardsuppsättningen. Detroit ställer upp med ett betydligt mer orutinerat och svagt lag. Inte många från den ordinarie truppen som kommer spela. Givet att tro på hemmavinst även i denna match. 

NY Islanders rak @1,78 (3u) hos Unibet – Klicka här för att hämta 100 % oddsbonus

Vancouver - Ottawa 04.00

Vancouver ställer upp med ett starkt lag. Boeser, Pettersson, Horvat, Edler och Myers spelar t.ex. Markström förväntas vakta kassen. Även Ottawa ställer upp med ett bra lag då bland annat Chabot, Zaitsev, Hainsey, Ryan, Duclair, Pageau, Anisimov och Ennis kommer spela. Anders Nilsson förväntas vakta kassen. Liten fördel Canucks här med tanke på hemmaplan, men känslan är ändå 50/50 och då finner vi helt klart värdet i Ottawa-vinst. Jag testar en liten slant på bortavinst. 

Ottawa ML @2,70 (1,5u) hos Bethard – Klicka här för att hämta 100 % oddsbonus

Ottawa rak @4,00 (1u) hos Bethard – Klicka här för att hämta 100 % oddsbonus

Los Angeles - Anaheim 04.30

Los Angeles har vunnit 2/4 försäsongsmatcher och Anaheim 1/2. Senast vann Kings med hela 7-5 mot Vancouver. Båda Ducks matcher har slutat 4-3 (en förlust efter straffar och en vinst efter ordinarie tid). Väntar en ny målrik match i natt? Förutsättningarna finns där. Jag testar därför Ö5,5 till hela 1,90 gånger pengarna. Måste såklart synas med tanke på hur det har sett ut i de tidigare matcherna. 

Los Angeles – Anaheim Ö5,5 @1,92 (2u) hos Bethard – Klicka här för att hämta 100 % oddsbonus

Ni har väl inte missat att Spelrek har en Facebookgrupp? Där kan du dela med dig av dina egna speltips och dessutom delta i tävlingar och ta del av exklusiva speltips


0 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *