NFL säsongen vankas och det är nu mindre än en månad kvar tills Chiefs och Texans sparkar igång säsongen! Ett långtidsspel till denna säsong kändes inte mer än givet och efter lite kikande har jag hittat några odds som jag tycker är bra att lägga på under säsongen! Några känns uppenbara, men i vissa tillfällen finns det riktigt starka värvningar som lagen gjort, samtidigt som de lyckats hålla kvar sina bästa spelare! Nedan kommer jag presentera de lag som berör något av de speltipsen som jag tror på!

Sammanfattning av 2020 playoffs

Det var nu några månader sedan som Andy Reid tillsammans med sitt Kansas City Chiefs fick lyfta Lombardi trofén. Redan i wildcardrundorna var det upsets och oväntade resultat. Texans lyckades vända ett 0-16 resultat till vinst i övertid efter 19-19 i ordinare tid. NE Patriots var storfavoriter emot Titans och förlorade med en enstaka poäng, ett nederlag för laget som var sekunder ifrån första seed i divisionen och därmed bye round. Seahawks lyckades slå Eagles relativt jämnt men Saints åkte ut mot ett storspelande Minnesota Vikings.

Tennessee Titans var dock inte klara i wildcard rundan och bestämde sig även för att vinna mötet emot Baltimore Ravens som nästintill var oslagbara på papper (14-2 i grundserien). Detta gjorde de till stor del av Derrick Henry och de faktum att han skrapade ihop mest rushing yards någonsin i en playoff match! Packers och 49ers var stora favoriter på andra sidan och lyckades båda skrapa ihop relativt säkra vinster.

Chiefs vs Texans var den fjärde matchen och den började minst sagt tungt för Chiefs. En blown coverage där den defensiva spelaren ramlade, en interception som ledde till touchdown samt en fumble vid return som även den gav en touchdown gav texans ledningen med 24-0(!) efter totalt 19minuter spelande. Endast 11minuter kvar innan halvtid och chiefs stor för en utav de största comebacksen i playoff historia och gör det på den tiden som var kvar i andra kvarten. Fyra raka touchdowns på dryga nio minuter, där alla extrapoäng sitter gav Chiefs ledningen med 28-24 i halvtid. Det var ett “blink and you miss it” läge.

Chiefs lyckades hålla ifrån Derrick Henry och hans Titans för att gå till Super Bowl emot 49ers som slog Packers i en ganska ensidig match. Super bowl gav det mesta, återigen skulle Chiefs göra en comeback och gjorde detta efter att Mahomes tillsammans med sina offensiva spelare spelade ett fantastiskt spel. Ett 55yard kast från mahomes till Hill gav dem chansen att jobba sig tillbaka, och det fortsattes igenom Mahomes som gjorde en touchdown och de vände på steken för att vinna 31-20

4,3 rating
100 % upp till 100 SEK
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
3,8 rating
100 % upp till 100 SEK
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
4,5 rating
100 % upp till 100 SEK
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Spel till 2020 säsongen!

De spelen som jag hittat som är mest intressanta är mestadels ifall laget får över/under X vinster, vilken plats i divisionen vissa lag kommer samt några vinnarspel bl.a. på hela säsongen inkl playoffs, men även passing yards, rushing yards etc.

Över/Under X vinster & vinnarspel!

Buffalo Bills är ett lag som under förra årets säsong var ett utav de bästa defensiva lagen! Ett flertal Dlines har försvunnit, däribland Phillips som stod för mest sacks i laget under säsongen. De har dock fått in ett par starka killar som även de snittade ett högt antal sacks och ifall de lyckas få ihop laget tidigt, kommer deras defense vara minst lika starkt som förra året! Deras offensiv var problemet, speciellt deras passningsoffensiv. Det kommer förhoppningsvis att hjälpa med förstärkningen av ett par olines, men även Stefon Diggs som kommer ifrån Vikings som hade över 1100 yards under förra säsongen. Tillsammans med Brown kan de två bli farliga ifall deras QB allen pallar trycket! Rushspelen bör inte försämras utan ser till större delen likadant ut med lite mer ansvar till Singletary, som inte bör ha några problem att klara av det!

Jag väljer därför att spela på Buffalo Bills ö8.5 vinster – exklusive slutspel till oddset 1.70 (Unibet, 3units)

Minnesota Vikings har en utav de bästa springspelarna i Dalvin Cook som plockade över 1100yards under säsongen. De har tappat några nyckelspelare i sitt offensiv och defensiv, speciellt Stefon Diggs som hade över 1000yards förra säsongen samt Waynes & Rhodes i sitt defensiva spel. Deras draft ser dock väldigt lovande ut där de har fått tre spelare som ser spelbara ut redan nu, två av dem som är defensiva spelare och även en oline som är väldigt lovande. Laget plockade fjärde mest interceptions föregående år och har kvar bl.a. Harris som plockade sex stycken, mest i ligan! De har många sacks i laget under föregående år, de har dock tappat en nyckelspelare i Griffin som gjorde mycket arbete! Svagheter för Minnesota är definitivt den defensiva sidan när motståndarna väljer att springa med bollen. Gav upp 4.3yards / rush förra året och har tappat Joseph som var en bra dline för dem under året. Allt som allt har laget tappat några utav sina bästa spelare, men har fått in ett par bra och deras draft var fantastisk, ifall deras rookies lyckas iår kan Vikings bli farliga!

Jag väljer därför att spela på Minnesota Vikings ö 8.5 vinster – exklusive slutspel till oddset 1.67 (Unibet, 3units) SAMT Minnesota vinner divisionen till oddset 2.60 (Unibet 1.5u)

Tennessee Titans gjorde en average säsong och lyckades ta sig till slutspel med en seger över Pittsburgh. I slutspelet däremot gjorde dem en fantastisk run där de slog ut Patriots som dominerat senaste decenniet och Baltimore Ravens som gick 14-2 under säsongen för att sedan åka ut emot super bowl vinnarna Kansas City Chiefs i en jämn match! Lagets Quarterback Tanehill gjorde en fantastisk säsong där han var en av de med bäst passer rating i ligan. Startade dock endast tio matcher, vilket talar gott för laget när han kommer vara lagets QB hela säsongen. Brown som fick över 1000 received yards under sitt rookie år tros bara göra bättre ifrån sig nu, och kan få hjälp av Davis som är på uppsvinget. Titans är det tredje bästa laget i rushyards / play där de har 5.0. Mycket utav detta är p.g.a. stjärnrusharen Derrick Henry som sprang över 1500 yards under säsongen. Titans sämsta del är deras dline som tillåter tredje mest sacks i ligan OCH en av deras dline starters spelar nu i Cleveland istället. Deras första draftpick var dock Wilson som det talas mycket gott om som startar som offensive tackle.

Därför väljer jag att spela på Tennessee Titans ö 8.5vinster – exklusive slutspel till oddset 1.77 (Unibet, 3units)

Jacksonville Jaguars kommer ifrån en relativt dålig säsong där de tog totalt sex vinster. De har tappat ett flertal nyckelspelare, däribland Campbell som var extremt bra jämfört med sitt lag på sitt defensiva tacklingsspel och har även tappat en av sina bästa defensiva spelare som stoppar passen, Bouye, och har istället tagit in Melvin som inte har visat mycket i Detroit! Deras QB blev sackad väldigt ofta och deras hopp denna säsong är ifall den nya QB’n kommer in i laget snabbt och känner sig trygg, något jag inte litar allt för mycket på!

Därför väljer jag att spela på Jacksonville Jaguars u 4.5 vinster – exklusive slutspel till oddset 2.03 (Unibet, 1.5units)

New Orleans Saints gjorde en stark säsong förra året där de gick 13-3. De fick dock dessvärre inte en bye-round p.g.a. att Packers också fick 13-3 och hade fördel, samt att Baltimore i NFC gick 14-2. Deras Superbowl dröm stängdes snabbt när de åkte ut emot Vikings i en overtime match redan i wildcard rundan och fick redan då blicka framåt emot nästa års säsong. I år kommer dem beredda. Under förra säsongen var de det tredje bästa laget på att ta poäng, även fast deras “huvud”QB missade fem matcher. Thomas stod för totalt 1725yards själv och hade fler mottagningar på en säsong än någon annan, någonsin. De har “bytt ut” Ginn som endast stod för 425yards emot Sanders ifrån 49ers som stod för närmare 1000y och var en del till att laget gick så lång i slutspelet. Deras oline var ett utav ligans bästa och har endast fått en ändring sen förra året. Uppgraderingar i special teams samt defensiva passningsspelet. Deras defensiva spel generellt var extremt bra, tredje mest sacks och inga större ändringar i laget där. Extremt bra lag under förra året och kan nästan bara se fördelar för laget under offseason!

Därför väljer jag att spela på New Orleans Saints ö 10.5 vinster – exklusive slutspel till oddset 1.95 (Unibet, 3.5units) SAMT att de vinner sin division till oddset 1.80 (Betsson, 3units) SAMT att de vinner NFC Championship till oddset 6.75 (Betsson, 1unit) SAMT att de vinner Super Bowl till ett odds på 13.00 (Betsson, 0.5unit)

Divisionsplaceringsspel

Dallas Cowboys gick 8-8 förra säsongen vilket är otroligt efter den offensiv som laget hade. Mest yards i hela ligan per match, Cooper och Gallup hade båda över 1100 mottagna yards samt 1300 yards på Elliot i springspelet. Mindre ändringar i det offensiva spelet, förutom att de tappat en av sina bästa olines, som blir ersatt av deras första rundepick i draften. Deras defensiva spel var fruktansvärt förra säsongen och har fått EXTREMT många ändringar, kan vara svårt att få igång det i början, men svårt att se att det blir värre! De har även bytt huvudcoach till en föregående Packers tränare.

Något som är viktigt att tänka på här är att Eagles, deras största motstånd i divisionen, inte har gjort några massiva trades eller drafts och har mer eller mindre stått still i sin utbyggnad. De hamnade på ett 9-7 resultat förra säsongen och gick till playoffs med det resultatet efter att de vann den sista och avgörande matchen emot just Dallas Cowboys, något jag inte tror händer igen!

Därför väljer jag att spela på att Dallas Cowboys vinner sin division till oddset 1.94 (Unibet, 3units)

Miami Dolphins hade en extremt tuff säsong förra året. Deras defensiva var det sämsta i ligan i några kategorier, de har dock fått en hel del ändringar där de har fått en bra cornerback i Jones samt sitt första draftval Igbinoghene och två bättre dlines som sackar relativt bra. Deras passoffensiv var relativt bra, 12a i ligan. Parker hade även över 1200yards vilket är väldigt positivt, speciellt när de lyckats behålla honom. Deras oline däremot är också det något som var pinsamt dåligt. De gav upp mest sacks i ligan och deras oline hade lägst ranking i hela ligan. Massor med ändringar här där flera draftval har gått dit, samt några adderingar i springspelet. Ett arbetande lag som är påväg uppåt, men kommer få extremt tufft att gå positivt i win/loss. I sin division har de Patriots och Bills som båda förväntas klara sig till slutspel, samt New york jets som de under de senaste åren slagits med om tredje platsen i divisionen. Efter att Jets inte gjort några positiva ändringar i sitt lag, tror jag starkt på att Dolphins kniper den tredje platsen iår!

Därför väljer jag att spela på att Miami Dolphins kommer trea i sin division till oddset 2.70 (Unibet, 1.5units)

Detroit Lions hade en fruktansvärd säsong förra året men har uppgraderats i sitt defensiva spel för att stoppa rushes, dock var det inte deras sämsta del av laget sist. Deras corner picks och defensiva passningsspelare var dåliga och har bytt ut ett par spelare samt gjort en draft som förstärker den delen lite grann. Deras defensiva line var också väldigt dålig och gjorde tredje minst sacks i ligan och har inte fått några förstärkningar där, mest bytt ut spelare som liknar varandra. Deras offensiv var inte heller det ett extremt problem. De kom på 17e plats i yards / game och hade Golladay som fick närmare 1200 receiving yards, relativt många sacks och deras oline har inte blivit uppgraderat.

Det viktigaste som jag känner när jag lägger detta bett är att deras motstånd i divisionen ser alla relativt bra ut. Packers och Vikings har ett lag som är troliga att gå till playoffs och kommer definitivt inte lägga sig under Lions detta år. Det är Bears som de slåss med om tredjeplatsen och med de uppgraderingar som de fått, tror jag att Lions återigen kan ha ett år där de kommer sist i sin division.

Därför väljer jag att spela på att Detroit Lions kommer fyra i sin division till oddset 2.15 (Unibet, 2.5units)

Cincinnati Bengals var ett utav de sämsta lagen förra säsongen då de bara fick två vinster och förlorade hela 14! De har dock inför denna säsong fått massor av uppgraderingar, däribland first overall pick i draften Joe burrow som är en Quarterback som det talas väldigt gott om, Deras oline var väldigt dåligt och krävs bättre spel av dem för att Burrow ska ha en chans att spela bra. Deras första pick i draften 2019, Williams, är dock tillgänglig där efter att under föregående år inte spelat någon match p.g.a. skada, och han borde ha förmågan att få lagets oline att hoppa några platser i rating. De har även fått tillbaka Green som har totalt 63 touchdowns i sin karriär och ifall han kan få bra kemi med Burrow tidigt, kan de ha några fina touchdowns! Boyd har även plockat över 1000yards totalt två år irad och deras andra val i draften är extremt bra. Deras rush spel har ett par spelare som definitivt klarar måttet, men kan bli svårt att få överdrivet många yards på dem spelen. Deras defensiva spel har fått mycket ändringar även där, det mesta ser positivt ut och de bör kunna bli bättre på att hålla motståndarna ifrån att springa!

Därför väljer jag att spela på att Cincinnati Bengals kommer trea i sin division till oddset 4.20 (Unibet, 0.5units)

Kvalifikation till slutspel

Chicago Bears defensiva spel är ett utav de bättre i ligan. Man tillät väldigt lite rush yards / play och har därefter tappat några dlines men förstärkt med nyare och bättre, rent statistiskt. De har tappat två corner picks men draftade Johnson och det förutsätts att han kan gå på spel från game 1 samt att de fick tillbaka ett flertal spelare som spelade under tio matcher föregående säsong! Det offensiva spelet för bears är det som var svagt föregående år, oline var rankade på 24e plats och tillät många sacks. Deras offensiva spel är på 29e plats när det gäller antal poäng. QB’n Trubinsky som blev draftad som nummer två blev bättre och bättre desto längre 2019 års säsong gick och har fått in ett par spelare som kan förbättra deras offensiva spel ifall allting klickar!

Därför väljer jag att spela på att Chicago Bears tar sig till slutspel till oddset 2.80 (Unibet, 1units)

Tampa Bay Buccaneers har fått in två namn som under de senaste åren pratats om väldigt mycket. Gronkowski samt Tom Brady som båda spelat tillsammans i Patriots. Det talas extremt gott rent statistiskt om spelarna som tagit sig till buccaneers och de som är kvar men det viktiga är att en QB ska lära sig en relativt ny “strategibok”, något som Tom Brady erkänt ha problem med. Brady har även spelat under Belichick under ett flertal år och kan även bli stora problem ifall allting inte rullar på. Gronkowski hade det väldigt tufft föregående år och det kan vara ännu ett iskallt år för honom, trots att han spelat med QB’n tidigare kan det bli en nackdel då han blir för pressad. Deras oline är en utav ligans sämre vilket kan bli tufft för Brady som är van vid att ha mycket tid i “the pocket” Det defensiva spelet har fått mindre ändringar och där är de ett average lag. Men för mig ser jag det svårt för Tampa att plocka mycket mer än 8, max nio vinster, vilket gör att slutspel för dem är i riskzonen

Därför väljer jag att spela på att Tampa Bay Buccaneers INTE tar sig till slutspel till oddset 2.44 (Unibet, 1.5units)

Specialspel

Patrick Mahomes är en fantastisk spelare som hade ett extremt bra år där han vann Super Bowl samt blev MVP. Trots att han missade två matcher under grundserien hade han 26 touchdown passningar och dryga 4000yards passade. Endast fem interceptions under hela säsongen. Han ångar på och hans hjälp på den offensiva sidan har bara blivit starkare! Inga större pjäser borta och han kommer alltid att ha Kelce, Williams, och Hill att passa, något som talar gott för hans TD passes samt Yards gained.

Därför väljer jag att spela på att Mahomes får högst antal passningsyards – exklusive slutspel till oddset 5.50 (0.5units) SAMT totalt antal touchdowns passes ö 34.5 till oddset 1.91 (Unibet, 2.5units)

Derrick Henry är minst sagt en extremt speciell spelare, han vann most rushing yards 2019 med dryga 50y men det viktigaste att veta är att han blev starkare och starkare för varje match som gick, speciellt in i slutspelet. Att lägga en liten slant på att han återigen är den spelare som springer flest yards med bollen känns självklart

Därför väljer jag att spela på att Derrick Henry springer mest yards – exklusive slutspel till oddset 8.00 (Unibet, 0.5units)

4,5 rating
100 % upp till 100 SEK
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
4,8 rating
100 % upp till 100 SEK
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
5,0 rating
100 SEK Freebet
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Alla Speltips:

 • Buffalo Bills över 8.5 vinster @1.70 (3u) – Unibet
 • Minnesota Vikings över 8.5 vinster @1.67 (3u) – Unibet
 • Minnesota Vikings vinner sin division @2.60 (1.5u) – Unibet
 • Tennessee Titans över 8.5 vinster @1.77 (3u) – Unibet
 • Jacksonville Jaguars under 4.5 vinster @2.03 (1.5u) – Unibet
 • New Orleans Saints över 10.5 vinster @1.95 (3.5u) – Unibet
 • New Orleans Saints vinner sin division @1.80 (3u) – Betsson
 • Dallas Cowboys vinner sin division @1.94 (3u) – Unibet
 • Miami Dolphins kommer 3a i sin division @2.70 (1.5u) – Unibet
 • Detroit Lions kommer 4a i sin division @2.15 (2.5u) – Unibet
 • Cincinnati Benglas kommer 3a i sin division @4.20 (0.5u) – Unibet
 • Chicago Bears tar sig till slutspel @2.80 (1u) – Unibet
 • Tampa Bay Buccaneers tar sig INTE till slutspel @2.44 (1.5u) – Unibet
 • Patrick Mahomes högst antal passing yards @5.50 (0.5u) – Unibet
 • Patrick Mahomes ö 34.5 touchdownpass @1.91 (2.5u) – Unibet
 • Derrick Henry högst antal rush yards @8.00 (0.5u) – Unibet
 • New Orleans Saints vinner NFC Championship @6.75 (1u) – Betsson
 • New Orleans Saints vinner Super Bowl @13.00 (0.5u) – Betsson

Missa inte mitt spreadsheet som jag startade i samband med detta inlägg! Kommer komma ett flertal esport, speedway och NFL tips i framtiden! https://bettin.gs/Nokkeri

Odds på vinnare av NFL 2020/21

LagBet365UnibetBetssonBethard
KC Chiefs7.007.007.257.50
BAL Ravens7.007.507.508.00
SF 49ers9.0011.009.0010.00
NO Saints12.0013.0013.0013.00
TB Buccaneers15.0015.0013.0016.00
NE Patriots15.0018.0014.0021.00
DAL Cowboys17.0018.0020.0018.00
IND Colts21.0026.0031.0026.00
SEA Seahawks21.0023.0019.0023.00
PHI Eagles21.0021.0017.0021.00
MIN Vikings23.0026.0022.0029.00
PIT Steelers26.0026.0022.0026.00
BUF Bills26.0029.0026.0029.00
GB Packers26.0029.0018.0028.00
TEN Titans26.0031.0026.0031.00
CLE Browns31.0041.0034.0041.00
LA Chargers31.0046.0041.0041.00
LA Rams31.0034.0026.0033.00
ATL Falcons31.0041.0034.0046.00
ARZ Cardinals34.0051.0044.0051.00
CHI Bears36.0041.0034.0043.00
DEN Broncos41.0051.0051.0056.00
HOU Texans46.0051.0034.0051.00
LV Raiders56.0067.0041.0066.00
DET Lions61.0067.0076.0071.00
NY Jets71.0071.0076.0076.00
MIA Dolphins76.0071.00101.0086.00
CAR Panthers81.00101.0067.00126.00
NY Giants81.0071.0067.0081.00
CIN Bengals126.00101.00126.00151.00
WAS Redskins126.00101.00126.00151.00
JAX Jaguars151.00151.0081.00201.00

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Tips
Datum

11 sep 202002:00
Rekare

David
Rek

Flertal!
Odds

1.67-13.00 (Unibet)
Bästa spelbolagen
SpeedySpel
SpeedySpel

50 kr freebet utan omsättningskrav

Campobet
Campobet

100 % upp till 100 SEK

PAF casino
PAF casino

99 Free spins

Bäst casinobonus
Voodoodreams
Voodoodreams

100 % upp till 100 SEK

NYSpins Casino
NYSpins Casino

100 % upp till100 SEK

Duelz Casino
Duelz Casino

100 % upp till 100 SEK

Match:
NFL grundseriesäsong
Rek:
Flertal!
Odds:
1.67-13.00