NHL-långtidsspel (lag)

Published by Timmy on

Äntligen är NHL-säsongen 2019-2020 här! 

Här nedan följer mina långtidsspel (lag) under den kommande säsongen. 

Stanley Cup-mästare 2020

Toronto Maple Leafs

Kommentar: Toronto har ett otroligt bra lag i år igen. Andersen är säkerheten själv i målet, backuppsättning som bland annat består av Barrie, Ceci, Muzzin och Rielly. Forwardssidan är brutal då spelar som Johnsson, Kapanen, Marner, Matthews, Nylander, Spezza och Tavares kommer ha lekstuga många gånger i vinter. Bra mix mellan gammalt och ungt. Måste testa en slant här. Det är Torontos tur. Toronto som mästare finns till hela 15,00 hos Coolbet. Bet365 har t.ex. bara 10,00.

Toronto @15,00 (1u) hos Coolbet – Klicka här för att hämta 100 % oddsbonus

— 

Calgary Flames

Kommentar: Calgary har ett mycket intressant lag och får en liten slant av mig. Man har en stabil backsida med Brodie, Giordano, Hamonic och Hanifin samtidigt som man har en sylvass offensiv med Backlund, Frolik, Gaudreau, Lindholm, Lucic, Monahan och Tkachuk i spetsen. Målvaktssidan är den svagaste lagdelen enligt mig, men jag har haft fel förr. Calgary som vinnare står i hela 22,00 och måste testas. 

Calgary @22,00 (1u) hos Coolbet – Klicka här för att hämta 100 % oddsbonus

— 

Dallas Stars

Kommentar: Bishop i målet, Klingberg, Johns, Lindell, Polák och Sekera på backsidan samt en forwardsuppsättning som bland annat innehåller Benn, Cogliano, Hanzal, Janmark, Pavelski, Perry, Radulov och Seguin. Väldigt bra mix mellan gammal och ungt samt en otrolig bredd i truppen. Stars kan definitivt bli ett rejält utropstecken i vinter. 

Dallas @21,00 (1u) hos Bethard – Klicka här för att hämta 100 % oddsbonus

Stanley Cup-final 2020

Dallas Stars

Kommentar: Eftersom jag tror Dallas kan ta hem Stanley Cup i år måste jag såklart även testa en slant på Stars i Stanley Cup-final. Coolbet har spelet till fina 9,00 medan t.ex. Unibet har samma spel till 7,00.

[email protected],00 (1u) hos Coolbet – Klicka här för att hämta 100 % oddsbonus

— 

Toronto Maple Leafs

Kommentar: Samma sak här. Eftersom jag tror att Toronto kan ta hem hela Stanley Cup så väljer jag att testa kanadensarna till final till 7,50 hos Unibet. Bet365 har samma spel till endast 5,00.

[email protected],50 (1u) hos Unibet – Klicka här för att hämta 100 % oddsbonus

Division-vinnare 2020

Central Division – Dallas Stars

Kommentar: Tuff division på förhand. Jag tycker dock att Nashville, Winnipeg och St.Louis känns svagare i år. Chicago och Minnesota räknar jag bort helt. Dallas var bara sju poäng ifrån att vinna ifjol och jag håller Stars högre i år. Jag tror hårt på Dallas i vinter och väljer att lägga en slant på Stars som vinnare av sin division. Finns till fina 5,25 på Coolbet.

[email protected],25 (1,5u) hos Coolbet – Klicka här för att hämta 100 % oddsbonus

— 

Pacific Division – Calgary Flames

Kommentar: Calgary vann sin division överlägset i fjol och jag tror man gör om den bedriften den här säsongen. Flames känns om möjligt ännu bättre i år. Denna division är överlag ”svag” där endast Vegas och San José är utmanare. Flames som vinnare finns till hela 5,25 hos Bet365. Vegas är jättestor favorit att vinna denna division, vilket jag inte alls köper.

Calgary 5,25 (2u) hos Bet365 – Klicka här för att hämta 100 % oddsbonus

— 

Atlantic Division – Toronto Maple Leafs

Kommentar: Den här division kommer stå mellan Tampa Bay, Boston och Toronto. Övriga lag kommer inte ha en chans att vinna. Det är min bestämda uppfattning. Här måste jag testa Toronto till hela 4,50 hos Coolbet. Maple Leafs har ett grymt lag (kanske världens bästa offensiv?) och kan definitivt ta hem denna division och faktiskt Stanley Cup.

Toronto @4,50 (1,5u) hos Coolbet – Klicka här för att hämta 100 % oddsbonus

— 

Metropolitan Division – ?

Kommentar: Denna division känns öppnare än på många år. Självklart ska Washington och Pittsburgh vara favoriter, men jag tycker inte det skiljer jättemycket mellan dessa två lag och många av dom andra. Kan gå lite hursomhelst är känslan och jag avstår spel. Måste jag välja en vinnare tror jag på Washington. Man har, på pappret, den bredaste truppen.

Slutspel och h2h

Anaheim missar slutspel

Kommentar: Anaheim spelar i en division där Calgary, San José och Vegas, precis som ifjol, kommer ta de tre första slutspelsplatserna enligt mig. Ducks hopp blir då en av två Wild Card-platser, men då krävs det först och främst att man placerar sig före minst ett av lagen Arizona, Vancouver och Edmonton i sin egen division. Därefter gäller det att man tar fler poäng än de flesta lagen i Central Division, vilket jag inte ser hända. Central Division känns betydligt bättre än Pacific och jag tror den division tar båda Wild Card-platserna. Ifjol slutade Anaheim sexa i sin division och spelade in mindre poäng än samtliga (!) lag i Central Division. Jag tror på något liknande i år då jag inte alls håller Anaheim högt. Jag väljer därför att spela ”Anaheim missar slutspel” till 1,55. Här går jag ALL IN! 

Anaheim @1,55 (5u) hos Coolbet – Klicka här för att hämta 100 % oddsbonus

— 

Vancouver till slutspel

Kommentar: Vancovuer till slutspel står i hela 3,75 gånger pengarna. Jag tror, som jag tidigare nämnt, att Calgary, San José och Vegas tar de tre slutspelsplatserna i Pacific Division och att Wild Card-platserna går till Central Division-lagen, men större under har skett. Jag måste ändå testa detta spel till ett så pass högt odds. Canucks har något stort på gång.

Vancouver @3,75 (1,5u) hos Coolbet – Klicka här för att hämta 100 % oddsbonus

Florida missar slutspel

Kommentar: Florida var inte i närheten av slutspel ifjol och känslan är att man missar festen även i år. Spelbolagen verkar tro rätt ”hårt” på Panthers, men där håller jag inte med. Självklart har man ett intressant lag, men inte tillräckligt för att slå sig in i topp 8 i Eastern Conference. Tampa Bay, Boston, Toronto, Washington och Pittsburgh är jag säker på tar fem slutspelsplatser. Därefter är det endast tre slutspelsplatser över där Florida får tampas med NY Islanders, Carolina, Philadelphia, New Jersey, Montréal och Buffalo i första hand. Det kan såklart gå, men när vi får 2,30 på att de missar slutspel måste jag syna med en slant. 

Florida @2,30 (2,5u) hos Unibet – Klicka här för att hämta 100 % oddsbonus

Boston tar fler poäng än Carolina

Kommentar: Ifjol skiljde det åtta poäng mellan Boston och Carolina och känslan är att det blir något liknande i vinter. Bruins är en evighetsmaskin som ständigt gör bra grundserier. Hurricanes har en ljus framtid och ska definitivt inte underskattas, men över 82 omgångar är man sämre än Boston. Jag lägger därför en större slant på Boston i denna h2h.

Boston @1,65 (4u) hos Coolbet – Klicka här för att hämta 100 % oddsbonus

Poängspel Ö/U

Calgary Ö96,5 poäng

Kommentar: Jag har spelat Calgary som Division-vinnare samt Stanley Cup-vinnare och synar såklart Ö96,5 poäng till fina 1,86. Ifjol spelade man in hela 107 poäng och vann Western Conference överlägset. Flames är inte sämre än i fjol och jag tror således stenhårt på att detta spel sitter.

Calgary @1,86 (3,5u) hos Bet365 – Klicka här för hämta 100 % oddsbonus

— 

Toronto Ö101,5 poäng

Kommentar: Samma resonemang som med Calgary. Jag tror Toronto tar hem sin Division och kan till slut stå som Stanley Cup-vinnare till våren. Ifjol spelade man in 100 poäng och jag tror på en ökning kommande säsong. Detta är Torontos år. Bet365 har Ö102,5 poäng till 1,86 medan Coolbet har Toronto Ö101,5 poäng till 1,91. Betydligt bättre såklart.

Toronto @1,91 (2u) hos Coolbet – Klicka här för hämta 100 % oddsbonus

— 

Florida U94,5 poäng

Kommentar: Som ni tidigare har läst så tror jag inte särskilt hårt på Florida i vinter trots relativt intressant lag. Ifjol krävdes det 98 poäng för att ta sig till slutspel och eftersom jag inte tror Panthers lyckas med den bedriften känns U94,5 poäng väldigt bra. Ifjol spelade Florida in 86 poäng på kontot. Det blir kanske en liten ökning i vinter, men inte en ökning med nio poäng.

Florida @1,91 (2u) hos Coolbet – Klicka här för hämta 100 % oddsbonus

Ni har väl inte missat att Spelrek har en Facebookgrupp? Där kan du dela med dig av dina egna speltips och dessutom delta i tävlingar och ta del av exklusiva speltips


0 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *