Powerplay

Spelstopp: 18:44

Datum: 4 februari

Hallå där! Veckan började helt perfekt med åtta rätt, dock en utdelning på endast 250 riksdaler. Idag är det ny omgång och det är matcher från CHL och NHL på schemat, i skrivande stund är det drygt 250 tusen i omsättning. Häng med nedan på åtta analyser!

1.  Mountfield VS Frölunda 

1X2

Dags för CHL final i Tjeckien, det är faktiskt hemmaplan för Mountfield i denna final. Ett Mountfield som gått rätt dåligt i ligan men gått desto bättre i CHL. Mountfield torskade senaste matchen på hemmaplan i ligan och formen är sådär. Frölunda som har fyra segrar senaste fem har fått i ordning på spelet. Vann mot Mountfield senast i Tjeckien under gruppspelet. Frölunda har ett bättre lag på än Mountfield och vi börjar kupongen med spik två.

2.  Boston VS Vancouver 

1X2

Nu NHL för hela slanten och vi börjar i TD Garden där hemmalaget Boston går riktigt bra för tillfället, tre raka segrar och en första kedja som är hetast i NHL. Boston är riktigt tunga att möta, framförallt på hemmaplan. Vancouver som har sex raka matcher med poäng i och fem segrar av dom sex. Elias Pettersson går återigen mot en suverän säsong och laget tar sig troligtvis till slutspel. 1,2 räcker långt i denna fight.

3.  Buffalo VS Colorado 

1X2

Buffalo har tio pinnar upp till slutspelsplatserna, vann senast hemma mot Columbus men innan det tre raka torsk. Kan sakna upp till åtta spelare inatt vilket inte är optimalt. Colorado går bra för tillfället, är ett av NHLs bästa bortalag och har två raka segrar mot Buffalo. Landeskog och Co ser heta och jag litar på att dom löser X2.

4.  N.Jersey VS Montreal 

1X2

Hemmalaget New Jersey har en ganska dålig form, endast en seger på senaste sex matcherna gör att man är helt borta från slutspelet. Har dock ett par vassa spelare i laget som gör att man kan slå vilket lag som helst. Gästerna Montreal har tre segrar på senaste fem matcherna men har åtta pinnar upp till slutspelet, måste ha seger här och 1,2 räcker väldigt långt då båda lagen går för segern.

5.  NY Islanders VS Dallas 

1X2

Svårspelade Islanders är bra defensivt men har en dålig form för tillfället, fyra torsk på senaste fem men laget har fortfarande slutspelsplatsen. NHLs snabbaste spelare i Barzal finns i hemmalaget och han leder interna poängligan på 43 pinnar. Bortalaget Dallas går bra för tillfället, seger inatt mot Rangers och innan det Devils. Hur är spelarna efter hårt matchande? 1X2 då Islandersspelarna har spelat mindre på sistone.

6. Tampa Bay VS Vegas

1X2

Två av NHLs bästa lag intar match nummer sex. Tampa har tre raka bortasegrar, och spelar hemma för första gången på tre veckor. Har dock inte varit så bra på hemmaplan men har på pappret ett starkt lag. Vegas utan William Karlsson går mot ännu ett slutspel i sin korta historia. Första gången lagen möts denna säsong och väljer bort krysset men ettan och tvåan synas.

7.  Columbus VS Florida

1X2

Columbus är ett lag som har problem med skador, men det har inte varit något problem verkar det som, sju segrar på åtta senaste gör att laget stormar mot slutspel. Columbus möter ett Florida som är minst lika bra för tillfället, även sydlaget har sju segrar på åtta försök. Columbus går in som favorit men inte till 50% som svenska folket tycker. 1X2 alla dagar i veckan.

8.  Washington VS Los Angeles

1X2

Washington som har gått riktigt bra under serien, leder just nu NHL. Har dock två raka förluster på hemmaplan. Har Ovechkin i form och en Bäckström som nyss signat nytt långkontrakt, det ser bra ut för framtiden. Los Angeles går mot en katastrofal säsong och är borta från slutspelsjakten. Formen är inte heller något att tala om, men LA har chockat bra lag förr på bortaplan denna säsong, 8% på Los Angeles måste provas, men ettan finns också med.

Omgångens säkra

Frölunda vinner sitt fjärde CHL mästerskap på fem pår. Frölunda har bättre lag än Mountfield och Mountfield har gått ganska risigt på slutet, tjeckerna har dock spelat bra i Europa och spelar på hemmaplan. Dock så är 54% på Göteborgarna mer än ok.

Omgångens skräll

Vancouver kan mycket väl sno med sig två pinnar från bortamötet med Boston. Elias Pettersson är livsfarlig och Vancouver har ett mycket fint powerplay, alla kan slå alla i NHL och 25% är alldeles för lågt på Canucks.

Gå med i vår facebookgrupp

I vår facebookgrupp hittar du exklusiva speltips och roliga tävlingar

spelrek

Spelrek.se är en obereonde aktör. Vi är inte knutna till något spelbolag och våra recensioner är våra egna åsikter.