Spelrek 29/8: Santos – Independiente

Published by Spelrek on

Copa Libertadores : Santos - Independiente

OBS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Det kom nyss en dom från CONMEBOL (Sydamerikanska fotbollsförbundet) som tilldelat segern till Independiente i den första matchen med 3-0 vilket gör det här spelet ännu bättre.

——————————————————————————————————-

Redo för lite Copa Libertadores? Världens finaste turnering.

Det är åttondelsfinal, returmöte och det ska avgöras vilket lag som tar sig vidare till kvartsfinal där motståndaren antingen heter Racing Club eller River Plate.

Första mötet mellan dessa två lagen slutade 0-0 efter att Independiente dominerat fullständigt men trots 14-0 i målchanser så blev det ett tuffare utgångsläge inför returen än vad det hade behövt.

Santos ligger 12:a i den brasilianska högsta divisionen och i ärlighetens namn så har man sett bättre ut och 24 poäng på 20 matcher avskräcker inte många.

Independiente har bara spelat 2 matcher i argentinska Superliga, 2-2 i premiären borta mot Newell’s och senast blev det förlust hemma mot Defensa y Justicia med 0-1 efter att man återigen varit väldigt ineffektiva.

Att Independiente fortsätter att bränna lägen är såklart inget bra, men det skapas möjligheter match efter match och kommer till att släppa vilken match som helst, kanske redan ikväll?

Vår rek

Hemmaplan i Sydamerika är som bekant en aning viktigare än en normal match i Europa. Men i just detta fallet så kan vi se att Santos på hemmaplan ”bara” har 5-2-3 i den inhemska ligan medan Independiente var det bästa laget i hela Argentina på bortaplan förra året med 7-4-2 och man slog tidigare i Copa Libertadores Corinthians borta och spelade 1-1 i Colombia mot Millonarios, så dessa lag är väl undantaget som bekräftar regeln mer eller mindre.

Mina spel blir således:
4/5 units på Independiente +0.5 @ 1.88 hos SBOBET.

3/5 units på Independiente Över 0.5 @ 1.73 hos Coolbet. 

Har du inget konto hos Coolbet kan du skapa ett HÄR!

  • Sätt in 1.000 SEK
  • Få 1.000 SEK i sportbonus
  • Omsättningskrav: 6x bonus
  • Minimum odds: 1.50
Categories: Spelrek

0 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *