Vad betyder riskfritt spel

Hem » Spelguide för betting » Vad betyder riskfritt spel

Vad är riskfritt spel?

Idag finns det flertalet aktörer som är verksamma på den svenska marknaden när det gäller sportsbetting och de konkurrerar om att få just dig som kund. Får att få nya spelare att testa just deras plattform använder sig många spelbolag av så kallade välkomstbonus. Oftast betyder de att de matchar ditt första insatta belopp upp till en viss summa och sedan finns det vissa krav som du behöver uppfylla innan de att du kan begära eventuella uttag. Några spelbolag väljer dock att erbjuda sina nya kunder ännu mer. Då är en vanlig variant att erbjuda ett så kallat riskfritt spel. Kraven för de olika riskfria spelen skiljer sig åt mellan bolagen. Därför är de bra att gå igenom villkoren innan man väljer att sätta in pengar för att minska risken för missförstånd och framtida strul.

Vad är bra med riskfritt spel?

Precis som det låter så har du som spelare noll risk. Om ditt spel ej går in så får du helt enkelt tillbaka den summa som du spelat för. Vanligtvis kan de ta ett par timmar innan spelet blir återbetalt, har de inte dykt upp inom 48h så kontakta antingen spelbolagets egna support för snabbast hjälp eller mejla oss.

Kan jag ta ut pengarna direkt?

Här gäller det att ha koll på spelbolagets villkor för att säkerställa vad som gäller. Några spelbolag tillåter dig som kund ta ut beloppet direkt oavsett om du vunnit eller förlorat. Vissa spelbolag kräver att vinsten omsätts exempelvis en gång. Men själva insatsen går att ta ut medan vissa spelbolag har att du får tillbaka din insats som ett så kallat freebet om spelet inte sitter. 

5,0 rating
100 SEK Freebet
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
3,8 rating
300 SEK Freebet
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
4,5 rating
100 % upp till 100 SEK
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Kan jag använda andra bonusar också?

Sedan årsskiftet 2019 med nya spellicensen får spelbolagen endast erbjuda en oddsbonus till sina nya kunder. Det betyder att om du väljer att signa upp och välja det riskfria spelet som oddsbonus så går du miste om övriga bonusar. Se därför till att du inte hellre hade velat ha en renodlad sportbonus istället.

Var hittar jag riskfria spel?

Varje vecka publicerar vi på vår sida vilka spelbolag som erbjuder sina nya kunder riskfria spel. Där skriver vi även vad du behöver tänka på innan du signar upp och går med i kampanjen. Dessutom skickar vi ut informationen kring aktuella kampanjer i våra sociala medier. Klicka här för att se aktuella kampanjer!

Spela lagom

Känner du att du är påväg att tappa kontrollen över ditt spelande? Isåfall rekommenderar vi dig att ansluta dig till spelpaus.se där du spärrar dig på alla spelbolag med svensk licens. Glöm inte av att spel ska vara roligt och spela endast med pengar du har råd att förlora.