Spelrek 1/8 till Wyndham Championship

Published by Mattias on

 • Insättning: 500 SEK
 • Bonus: 500 SEK
 • Omsättningskrav: 6x bonus
 • Minimum odds: 1.50

Speltips

 • Match: Wyndham Championship
 • Datum: 1-4 Augusti
 • Tid: 14:00
 • Speltips: Jordan Spieth
 • Odds: 21.00
 • Units: Flat
 • Spelbolag: Coolbet

Hej alla spelhajar. Jag har följt sidan i det tysta ganska länge och ryggat en del saker när jag har fått feeling. Jag känner dock att det finns en avsaknad av sporten mitt hjärta klappar mest för, dvs golf.

Jag bettar också ganska regelbundet och känner att bolagen är ute och cyklar en hel del på dessa marknader. Överlag så är de ”stora namnen” alldeles för övervärderade och man kan hitta riktigt fina spel om man tittar längre ner i oddslistorna. Ett fint exempel var att jag hittade Gary Woodland som segrare i US Open till 81ggr pengarna i år. Självklart så är det väldigt hög varians i vinnarbetting i golf, men man kan få väldigt rolig rail en hel helg för en billig peng.

Jag tänkte börja skriva lite om mina tankar inför tävlingar på PGA/Europatouren och dela med mig av vad jag anser vara guldkorn i oddslistan.
Jag kommer att försöka reka minst 3st spelare/tävling och tour varje vecka i lite olika oddsklasser.
Klass 1 = Lägre odds, oftast större namn med god chans att vara med i toppen inför söndagen. Generellt sett inte lika bra värde i dessa spel då jag som sagt anser att de större namnen ofta är övervärderade.
Klass 2 = Oftast odds mellan 30-80ggr insatsen. Här hittar man ofta riktigt bra värde. Det kryllar av vassa spelare som glider lite under radarn och kan vinna vilken vecka som helst. Är man lite rätt på bollen så kan det klirra fint i denna klass.
Klass 3 = Riktigt höga odds. Allt mellan 80-500ggr pengarna. I den här klassen rör det sig om riktiga långskott. Dock så är kapaciteten väldigt hög på alla i dessa startfält att även spelare i den här klassen vinner titt som tätt.

Klass 1

Jordan Spieth segrare @ 21.00 hos Coolbet – Klicka här för hämta 100 % oddsbonus

Motivering: Jordan Spieth har haft ett tufft år på touren. Bara 3st top 10 placeringar och ännu ingen seger. Han är för tillfället rankad 67a i FedEx cup och behöver inte oroa sig för att missa slutspelet. En spelare av Spieths kaliber är dock inte nöjd med annat än att ta sig hela vägen till sista slutspelstävlingen och då krävs det en placering top 30 på rankingen. Spelet har sett bättre ut de senaste veckorna. Han var bra med inför sista dagen i The Open där han dock avslutade med en svag runda och slutade T12. Förra veckan så blev det en 20e plats. Förra gången han spelade på veckans bana så blev det en andraplats efter ett förlorat särspel. Han puttar fantastiskt bra och om detta är veckan när han får ordning på spelet tee till green så tror jag att han vinner. Jag skulle inte bli det minsta förvånad om han är med i sista slutspelstävlingen om några veckor och slåss om den totala segern o FedEx cup. Men då krävs det en bra tävling här i Wyndham.

Klass 2

Alex Noren segrare @ 50.00 hos Coolbet – Klicka här för hämta 100 % oddsbonus

Motivering: Alex har haft ett tufft år. Så tufft att han just nu är rankad 125a i FedEx cup (den absolut sista platsen till nästa veckas slutspelstävling) Det krävs en bra tävling den här veckan för att få spela vidare i slutspelet. De två senaste veckorna har verkligen varit positiva för Alex. En 11e plats i The Open och en 12e plats i förra veckans stjärnspäckade WGC tävling är mycket starka resultat. Med medvind i ryggen och mycket att spela för den här helgen så tror jag att Alex har mycket goda chanser till en topplacering (han är betydligt bättre än vad årets ranking visar) Nyckeln den här veckan är att få igång puttningen som vanligtvis är en utav hans största styrkor.

Viktor Hovland segrare @ 31.00 hos Bet365 – Klicka här för hämta 100 % oddsbonus

Motivering: Mycket spännande spelare ifrån vårt kära grannland Norge. Gjorde en mycket stark insats i US Open där han slutade på en 12e plats (som amatör) Veckan efter detta blev han proffs och har hunnit spela 4st tävlingar sedan dess, T54, T13, T13, T16. Han verkar behärska alla delar i spelet och spelar sådär skön och orädd golf som bara en 21 åring kan göra. Vinner han inte den här veckan så är det bara en tidsfråga innan han tar sin första titel som proffs.

Sung-Jae Im segrare @ 61.00 hos Bet365 – Klicka här för hämta 100 % oddsbonus

Motivering: Riktig doldis som radar upp fina resultat. Rankad 25a i FedEx cup, före namn som Woods, Spieth, Day, Mickelson, Watson mfl. Behärskar alla delar i spelet och är rankad top 100 i år i samtliga kategorier som man brukar mäta. Allt ifrån driving distance till puttning. Han har hela 6st top10 placeringar och 13st top25 placeringar i år. Han är bara 21 år gammal och detta är definitivt en spelare att hålla ögonen på inför framtiden. Det enda han saknar i år är egentligen en seger.

Vi har sammanfattat samtliga oddsbonusar på marknaden och skrivit våra recensioner. Ta reda på vilket spelbolag som passar dig allra bäst.
Klicka här för att se samtliga bonusar

Ni har väl inte missat att Spelrek har en Facebookgrupp? Där kan du dela med dig av dina egna speltips och dessutom delta i tävlingar och ta del av exklusiva speltips

Categories: GolfSpelrek

0 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *