Spelrek 1/9 till Aalesund – Jerv: 100 procent fortsätter?

Published by Timmy on

Aalesund
Oavgjort
Jerv
bet365
 • Insättning: 1.000 SEK
 • Bonus: 1.000 spelkrediter
 • Omsättningskrav: 1x bonus
 • Minimum odds: 1.20

Speltips

 • Match: Aalesund - Jerv
 • Datum: 1 september
 • Tid: 18:00
 • Speltips: Aalesund -1,5
 • Odds: 2.00
 • Units: 3/5 units
 • Spelbolag: Bet365

Det börjar bli tjatigt nu, men Aalesund spelar hemma i kväll… Ni alla vet vad det innebär vid det här laget. Om inte: Aalesund har vunnit ALLA hemmamatcher den här säsongen och gjort det, i de flesta matcherna, med god marginal. Jag tror inte på något undantag i afton.

100 procent på hemmaplan

Ni har läst motiveringen förr, men ni får stå ut med den ytterligare en gång. Minst!

Aalesund toppar den norska andraligan hela åtta poäng före tvåan med en match mindre spelad. Man närmar sig därmed avancemang med stormsteg. 

Aalesund är överlägset seriens bästa hemmalag (rent av Europas?) då man vunnit samtliga (!) nio hemmamatcher under säsongen och har en smått otrolig målskillnad på 27-7 på dessa. Det ska även tilläggas att åtta av de nio hemmavinsterna har slutat med en tvåmålsvinst eller mer.

Serieledarna har nio raka vinster (med bortavinster inräknat) där man bland annat slagit ut storklubben och stjärngänget, Rosenborg, från den norska cupen. Aalesund vinner allt för tillfället, vilket gör att det inte går att blunda för deras framfart och fortsatta relativt höga odds. 

Jerv i ingenmansland

Jerv ligger på en stabil niondeplats i tabellen med en tredjedel kvar av säsongen. Man är sju poäng efter en kvalplats uppåt och tio poäng ifrån en kvalplats nedåt. Man ligger därmed i ingenmansland, men har såklart inte gett upp sjätteplatsen (som innebär kval) trots att det ser tufft ut.

Kvällens bortalag har haft det svårt på resande fot under säsongen och har endast spelat in nio poäng på tio bortamatcher. Lägg därtill att man släppt in hela 25 mål på dessa. Nästflest av de 16 lagen i serien. 

Laget är dock formstarkt för tillfället då man är obesegrade i fyra raka matcher där tre av bataljerna har slutat med vinst. Det ska dock tilläggas att samtliga vinster har kommit mot lag som ligger bland de sex sista i ligan. Dessutom har två av vinstmatcherna spelats på hemmaplan.

Man vann sin senaste bortamatch mot bottenlaget Sandnes senast, men dessförinnan förlorade man tre raka matcher på resande fot där två slutade med en tvåmålsförlust och en med tre måls differens. Det ska också tilläggas att förlusterna kom mot sjuan, åttan och nästjumbon.

Dagens speltips

Aalesund har varit brutalt överlägsna hela säsongen och är seriens (kanske Europas?) bästa hemmalag då man vunnit samtliga (!) matcher i sin hemmaborg. Det ska även tilläggas att man vunnit 8/9 hemmamatcher med två mål eller fler. Helt sanslösa siffror såklart.

I afton möter man Jerv, som har spelat in en hel del poäng på slutet. Dock har lagets tre senaste vinster kommit mot motståndare som ligger i botten av tabellen. Jerv är ett av seriens sämsta bortalag med endast nio inspelade poäng på tio matcher. Lägg därtill att man släppt in hela 25 mål på dessa matcher, vilket är näst sämst i hela serien.

Med tanke på Aalesunds sjuka hemmafacit och Jervs mindre smickrande bortafacit kan jag inte blunda för en ny klar hemmavinst för seriesuveräna Aalesund. 

Jag väljer därför att spela Aalesund -1,5 till oddset 2.00 hos Bet365.

 • Aalesund är överlägsna och har vunnit ALLA hemmamatcher under säsongen
 • Aalesund har vunnit åtta av säsongens nio hemmamatcher med två mål eller fler
 • Jerv är ett av seriens sämsta bortalag och har släppt in 25 mål på tio bortakamper
 • Jerv har vilat från match tre dagar längre än Aalesund

Oddset hittar vi hos Bet365 som erbjuder en bonus upp till 1000 spelkrediter för nya kunder. 
Missa inte vår lista samtliga sportbonusar.

Ni har väl inte missat att Spelrek har en Facebookgrupp? Där kan du dela med dig av dina egna speltips och dessutom delta i tävlingar och ta del av exklusiva speltips


1 Comment

Speltips – 1 september | Leva livet · 1 september, 2019 at 13:16

[…] Hemmalaget har vunnit alla (!) matcher i sin borg under säsongen. Man vinner igen! Kika in reken ho… […]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *