Spelrek 10/9 till Sverige U21-Irland U21: Dags för Sverige att kliva in i kvalet!

Published by OskarJ on

Sverige U21
Oavgjort
Irland U21
 • Insättning: 1.000 SEK
 • Bonus: 1.000 SEK
 • Omsättningskrav: 6x bonus
 • Minimum odds: 1.50

Speltips

 • Match: Sverige U21-Irland U21
 • Datum: 10 september
 • Tid: 18:30
 • Speltips: Över 2.5 mål
 • Odds: 1.90
 • Units: 3/5 units
 • Spelbolag: Bet365

Hallå där! Ajaj, två raka spel är röda nu och formen i september är sådär. Vi tar nya tag, hockeysäsongen är på ingång och det kommer komma en massa rekar där, idag är sista dagen för kvalet. Jag har siktat in mig på U21 matchen mellan Sverige-Irland.

Första matchen för Sverige

Matchen kommer att spelas på den fina gräsmattan i Kalmar. Det är Sveriges första match i detta EM-kval i en ganska tuff grupp med lag som Italien. Det är 16 lag som kommer ta sig till EM 2021 istället för 12 som det varit innan, 2019 missade Sverige att kvalificera sig. Roland ”Rolle” Nilsson är förbundskapten och har gått ut och sagt till fotbollskanalen att Italien är favoriter till gruppsegern men Sverige ska gå för första platsen. Det är första matchen med laget och det finns egentligen inte så mycket att skriva om men rapporter från träningarna är att det har sett väldigt hungrigt ute på planen.

Rolle har plockat ut en riktigt intressant trupp här, inte mindre än tio utlandsproffs finns i truppen. Intressanta Benjamin Nygren som spelar till vardags i Gent gör premiär. August Erlingmark var uttagen i truppen men har lämnat pga skada, in kommer klubbkamraten Da Graca. Finns extremt mycket kvalite i denna trupp i form av Mattias Svanberg (Bologna), Dejan Kulusevski (Parma), Viktor Gyökeres (St Pauli, utlånad till Brighton).

Det är ett bra Irland som Sverige stöter på i Kalmar i kväll. Sverige har alltid ett bra U21 landslag och detta lag ser väldigt intressant ut och jag tror man grejar en EM plats 2021. Sverige har aldrig stött på Irland i U21 tävlingssammanhang.

Kvalet har börjat bra för Irland

U21 årgången för Irland i detta kval är bra, man har vunnit dom två inledande matcherna med 1-0 mot Armenien och 3-0 mot Luxemburg. Irlands U21 spelar en väldigt intensiv fotboll men många långa bollar upp till forwards, har ett fint passningsspel. Både Armenien och Luxemburg har mediokra U21 lag och det säger egentligen inte jättemycket att ha två raka där, nu gäller det för Irland som har ett bra självförtroende och en väldigt bra trupp med massvis av spelare som tillhör ett Premier League lag. 

Elva stycken spelare tillhör ett Premier League lag, Sverige måste se upp för spelare som Adam Idah (Norwich) som gjort två mål på dom första två fighterna, Aaron Connolly som gjorde debut för Brighton nyligen, Troy Parott (Tottenham) som står för en fullträff. Stephen Kenny är boss för detta lag, han är ingen jättekänd manager, coachat ett par lag i inhemska serien i Irland.

Sverige måste jobba för att vinna här. Irland har två raka segrar och 4-0 i målskillnad och jag tyckte matchen mot Armenien skulle slutat med mer än 1-0 då Irland inte saknade målchanser. 

Dagens speltips

Intressant svensk trupp med massvis av offensiv kvalite, även Irland har bra offensiva spelare. Sveriges odds i 1X2 tycker jag är ganska låga, absolut är dom favoriter men inte till det oddset. Jag väljer att spela över 2.5 mål då Sveriges kvalmatcher brukar sluta i målkalas. 

Jag väljer därför att spela över 2.5 mål till oddset 1.90.

 • Sverige har en bra offensiv trupp
 • Irland har riktigt fina forwards och borde ha täckt linan i båda matcherna
 • Sveriges U21s kvalmatcher brukar leda till målkalas.
 • Irland har sett riktigt bra ut defensivt och Sverige har bra defensiva spelare

Oddset hittar vi hos Bet365 som erbjuder en bonus upp till 1000 SEK för nya kunder. 
Missa inte vår lista samtliga sportbonusar.

Ni har väl inte missat att Spelrek har en Facebookgrupp? Där kan du dela med dig av dina egna speltips och dessutom delta i tävlingar och ta del av exklusiva speltips


0 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *