Spelrek 11/8 : Premier League är tillbaka

Published by Oskar on

Premier League : Newcastle - Tottenham

Det har varit några tuffa veckor efter att VM tog slut. Ett tomrum som inte gick att fylla upp med allsvensk fotboll och de svenska lagen gjorde ingen succé i europakvalen (exklusive MFF). Men nu, nu är en av världens bästa ligor, om inte den absolut bästa ligan, äntligen redo att sparkas igång. Först ut är Manchester United som ska ta sig an Leicester. 

Jag väljer dock att blicka norrut och mötet mellan Newcastle och Tottenham. 
Förra säsongen så placerade sig Spurs på en tredjeplats vilket innebär Champions Leaguespel i höst och Harry Kane fick även se sig besegrad som skytteligavinnare efter att ha vunnit säsongen 2015/16 (25mål) och 2016/17 (29mål) trots att han mäktade med hela 30 mål, men vad gjorde det när målspruten Salah mäktade med hela 32 mål. 

Med sina 139 Premier Leaguemål på 4 säsongen har dock Harry Kane fortfarande inte lyckats göra mål i Augusti. Är det nu det vänder för Kane?

Under försäsongen så har det sett lite annorlunda ut för de båda lagen. Newcastle har spelat ett gäng träningsmatcher och endast mäktat med 1 vinst av 5 möjliga, trots att man mött ganska mediokra lag. 

Tottenham har i sin tur spelat skämtturneringen International Champions Cup, som egentligen är träningsmatcher med ett finare namn. Där tog man sig an Roma, Milan och Barcelona och fick med sig 2 vinster och 1 oavgjort innan man i helgen tog sig an Girona och förlorade med hela 4-1. 

I samtliga av dessa matcher har man spelat med stora delar av B-laget, mycket pågrund av att flera av de engelska spelarna fått lite längre semester pga Fotbolls-VM. 

Senaste gången Newcastle vann en premiärmatch var säsongen 2012/13 mot just Tottenham. 

Skador / Avstängda:
Newcastle:
Lejeune (skadad)

Tottenham: Foyth (skadad), Onomah (skadad), Wanyama (skadad), Winks (skadad)

Tveksam till spel: Sissoko (Tottenham)

Vår rek

På pappret så har Tottenham ett betydligt bättre lag än Newcastle. 
Visserligen har Kane haft en längre semester och inte spelat någon match ihop med laget men får man över 2 gånger såsen på Tottenham mot ett Newcastle. 

Spelet vi lägger blir därför Tottenhamvinst till 2.10. Oddset hittar vi hos Bethard som erbjuder en insättningsbonus upp till 1.000 SEK för nya kunder. Har du inget konto kan du öppna ett här!

  • Tottenham har ett betydligt starkare lag
  • Newcastle gett svagt intryck under försäsongen
  • Newcastle tog poäng av 5/7 topplag förra säsongen på hemmaplan
  • Harry Kane har aldrig gjort mål i Augusti i Premier League
  • Sätt in 1.000 SEK
  • Få 1.000 SEK i sportbonus
  • Omsättningskrav: 6x bonus
  • Minimum odds: 1.8

0 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *