Spelrek 14/8 till Örebro – Kopparbergs/Göteborg: Viktiga poäng på spel i toppstriden

Published by Markus on

Örebro
Oavgjort
Kopparbergs/ Göteborg
bet365
 • Insättning: 1.000 SEK
 • Bonus: 1.000 spelkrediter
 • Omsättningskrav: 1x bonus
 • Minimum odds: 1.20

Speltips

 • Match: Örebro - Kopparbergs/Göteborg
 • Datum: 14 augusti
 • Tid: 19:00
 • Speltips: X2 & under 3.5 mål
 • Odds: 1.72
 • Units: Flat
 • Spelbolag: Bet365

Det har blivit dags för ny omgång i Damallsvenskan och matchen jag ska försöka ta mig an är den mellan Örebro och Kopparbergs/Göteborg. Nykomlingen Örebro ligger på en fjärdeplats i tabellen medan Göteborg ligger på en placering över med samma poäng. Matchen spelas på fina Behrn Arena med matchstart 19:00. 

Stark nykomling

Efter tolv spelade omgångar hittar vi som sagt Örebro på en fjärdeplats i tabellen. Senast slog de Piteå med 1-0 på hemmaplan efter ett sent segermål från Heidi Kollanen. KIF har haft problem med att få igång målskyttet och har endast lyckats göra 14 mål under säsongen. Detta är med ganska stor marginal minst antal mål bland de lag som är på den övre halvan i tabellen.

Svårslaget Göteborg

Göteborg var en av favoriterna till att vinna Damallsvenskan på förhand och oddsen ökade ju inte direkt när de vann svenska cupen. De har väldigt många landslagsspelare i truppen varav hela fem stycken är uttagna till Sveriges EM-kvaltrupp. Inget annat lag har med fler spelare till landslaget än vad KGFC har. Några av Kopparbergs stjärnspelare är Rebecka Blomqvist, Pauline Hammarlund och Elin Rubensson varav den förstnämnda leder skytteligan. 

KGFC laddade verkligen ur i förra matchen. Det blev hela 6-0 till de regerande cupmästarna i derbyt mot Kungsbacka och Hammarlund blev bland annat tvåmålsskytt i matchen. Den mycket lovande talangen Hanna Andersson blev inbytt med cirka 20 minuter kvar av matchen och gjorde det bra. 

Dagens speltips

Kopparberg har en riktigt stark trupp och på pappret ska de vinna denna matchen. Jag tror Örebro kommer få det riktigt tufft och ett oavgjort resultat kommer de troligtvis inte vara helt missnöjda med. Inför omgången ligger de på lika många poäng vilket gör att de båda lagen kommer vara extra varsamma om den poängen de har då en förlust kan bli väldigt förödande i slutändan. Göteborg har varit väldigt svårslagna under säsongen och har bara förlorat en match. Tyvärr för deras del har det blivit alldeles för många kryss för att de ska ligga etta i tabellen. 

Senaste gången lagen möttes slutade det 0-0 och jag tror på något liknande även i den här matchen. Fyra av de fem senaste inbördes mötena har slutat med antingen Göteborgs seger eller oavgjort och under 3.5 mål. Örebro har bara släppt in tre mål de åtta senaste matcherna medan KGFC bara släppt in tre mål de senaste sju matcherna. Jag tror på en jämn och chansfattig match och är det något lag som kommer dra det längsta strået är jag övertygad om att det kommer vara Kopparberg. 

Jag väljer därför att spela X2 och under 3.5 mål till oddset 1.72.

 • Kopparberg har bara förlorat en match på hela säsongen
 • Statistiken talar för en målsnål match

Oddset hittar vi hos Bet365 som erbjuder en bonus upp till 1000 spelkrediter för nya kunder. 
Missa inte vår lista samtliga sportbonusar.

Ni har väl inte missat att Spelrek har en Facebookgrupp? Där kan du dela med dig av dina egna speltips och dessutom delta i tävlingar och ta del av exklusiva speltips


0 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *