Spelrek 15/8 till BMW Championship 2019

Published by Mattias on

 • Insättning: 500 SEK
 • Bonus: 500 SEK
 • Omsättningskrav: 6x bonus
 • Minimum odds: 1.50

Speltips

 • Match: BMW Championship
 • Datum: 15-18 Augusti
 • Tid: 16:15
 • Speltips: Justin Thomas
 • Odds: 16.00
 • Units: Flat
 • Spelbolag: Coolbet

Dags för slutspelets andra tävling. Den äger rum på Medinah i Chicago. En klassisk bana där alla golfintresserade minns hur Ian Poulter totalt sänkte USA i Ryder cup 2012.

Många experter ser honom som en outsider i BMW Championship den här veckan. Men hur mycket jag än gillar Ian Poulter så hakar jag inte på det tåget. Medinah är en väldigt lång bana som kommer att gynna långtslående spelare, i den kategorien befinner sig inte Ian Poulter år 2019. Jag har fler kandidater än vanligt den här veckan, förhoppningsvis så kan man hitta segraren den här gången.

Klass 1 = Lägre odds, oftast större namn med god chans att vara med i toppen inför söndagen. Generellt sett inte lika bra värde i dessa spel då jag som sagt anser att de större namnen ofta är övervärderade.
Klass 2 = Oftast odds mellan 30-80ggr insatsen. Här hittar man ofta riktigt bra värde. Det kryllar av vassa spelare som glider lite under radarn och kan vinna vilken vecka som helst. Är man lite rätt på bollen så kan det klirra fint i denna klass.
Klass 3 = Riktigt höga odds. Allt mellan 80-500ggr pengarna. I den här klassen rör det sig om riktiga långskott. Dock så är kapaciteten väldigt hög på alla i dessa startfält att även spelare i den här klassen vinner titt som tätt.

Klass 1

Justin Thomas segrare @ 16.00 hos Coolbet – Klicka här för hämta 100 % oddsbonus

Motivering: Vanligtvis tycker jag att 16ggr är lite lågt. Men Thomas har börjat hitta formen nu i slutet av säsongen och jag väljer att lita på magkänslan här. Han är väldigt lång ifrån tee och är rankad 2a i shots gained tee to green över hela säsongen. Slutade 12a förra veckan trots en putter som inte fungerade. Banan bör passa honom och om puttern funkar bättre än förra veckan så tror jag att han har mycket goda chanser.

Patrick Cantlay segrare @ 25.00 hos Coolbet – Klicka här för hämta 100 % oddsbonus

Motivering: Cantlay må vara näst intill olidlig att titta på då han spelar långsamt, är omständig på green etc, men jäklar vad han kan ta sig runt på en golfbana.. Förra veckan så gick han i featured groups hela torsdag-fredag och jag såg de flesta slagen han slog dessa dagar. Vanligtvis så är han väldigt stabil från tee men förra veckan så spred han bollar till höger och vänster. Han fick kämpa hårt för att klara cutten. Trots att spelet såg knackigt ut så gjorde han 24 birdies och slutade på en 12e plats. En så jämn spelare som Cantlay kommer säkerligen ha gnuggat rejält på spelet inför den här veckan för att träffa mer fairways och ge sig själv bästa möjliga chans att sitta i förarsätet inför tourfinalen.

Adam Scott segrare @ 28.00 hos Coolbet – Klicka här för hämta 100 % oddsbonus

Motivering: En av de absolut bästa tee till green. Smög sig in på en 5e plats förra veckan med 4 stabila ronder. Avslutade med 7 birdies och 6 under par sista dagen och borde ha vind i ryggen inför den hör veckan. Hans sparsamma spelschema under säsongen bör vara en fördel i slutspelet.

Klass 2

Paul Casey segrare @ 55.00 hos Coolbet – Klicka här för hämta 100 % oddsbonus

Motivering: Har ett spel som bör passa banan i fråga. Han är rankad 9a i shots gained of the tee och 6a i shots gained tee to green för säsongen. Han vilade förra veckan och kommer in fräsch till BMW Championship.

Louis Oosthuizen @ 55.00 hos Bet365 – Klicka här för hämta 100 % oddsbonus

Motivering: Det finns ingen som swingar mer fritt än Louis Oosthuizen. Det ser så sjukt naturligt ut och han har en orolig känsla runt greenerna. Han är inte jättelång från tee, men tillräckligt. Han spelade bra förra veckan och det ledde till en 6e plats med mycket mersmak. I ett startfält med 70 spelare så är 55ggr pengarna på tok för mycket på Oosthuizen. Bet365 och Bethard verkar hålla med och erbjuder 36 respektive 34ggr på samma spel.

Klass 3

Tiger Woods @ 75.00 hos Coolbet – Klicka här för hämta 100 % oddsbonus

Motivering: Detta är veckans tv-peng. Tiger Woods är Tiger Woods. Man vet aldrig riktigt vart han står och vilken Tiger som dyker upp. Den senaste tiden har spelet varit minst sagt knackigt, många gånger dåligt. Han drog sig ur förra veckan med smärtor i magen. Ryggen har inte många swingar kvar innan karriären är över. Det är väldigt mycket som talar emot att han skulle vinna den här veckan, men det är också det som gör det intressant. Trots hans dåliga period, hans tveksamma hälsa etc så finns det också saker som talar för Woods den här veckan.. Han är trots sin ålder och sin tveksamma rygg väldigt lång ifrån tee. Slår han bollen bra den här veckan så kommer han att ha väldigt många chanser med wedgear/korta järn. Han jagar fortfarande rekord.. Han är just nu 1 seger efter rekordet i antal segrar på pga touren med sina 81st. En seger till och han blir historisk i ytterligare en kategori. Med ett begränsat antal swingar kvar i karriären kommer han att vilja se till att de räknas. Han har vunnit BMW Championship 5 gånger tidigare. Sist men inte minst.. Han har deltagit i två stycken tävlingar på Medinah tidigare och han har vunnit båda två. Han trivs på banan, han behöver en bra placering för att få chansen att försvara sin titel i tourfinalen. Jag tror att han kommer att ha gasen i botten från start då jag tror att han är väldigt osäker på om det blir något spel på touren öht nästa säsong. I och med att man alltid får se alla Tigers slag så är det också mycket valuta för pengarna att ha en liten railpeng till 75ggr smeten.

Övrigt

Brooks Koepka vs Rory Mcilroy (H2H) @ 2.13 hos Coolbet – Klicka här för hämta 100 % oddsbonus

Motivering: Brooks är enligt mig världens i särklass bästa golfspelare just nu. Han är bra på samma saker som Mcilroy är bra på och han är också exceptionellt bra på det som Mcilroy är mindre bra på. Han slog inte bollen lika bra som vanligt förra veckan och har säkert lagt många timmar på ranchen inför BMW. Jag tror att han kommer komma extremt laddad till veckans tävling och jag har helt enkelt mycket mer tillit till Koepkas spel än Mcilroys any given week.

Vi har sammanfattat samtliga oddsbonusar på marknaden och skrivit våra recensioner. Ta reda på vilket spelbolag som passar dig allra bäst.
Klicka här för att se samtliga bonusar

Ni har väl inte missat att Spelrek har en Facebookgrupp? Där kan du dela med dig av dina egna speltips och dessutom delta i tävlingar och ta del av exklusiva speltips

Categories: GolfSpelrek

0 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *