Spelrek 15/8 till The International 2019 dag 1!

Published by Christoffer on

betway
 • Insättning: 1.000 SEK
 • Bonus: 1.000 SEK
 • Omsättningskrav: 6x bonus
 • Minimum odds: 1.80

Speltips

 • Match: Secret, Vici & TNC
 • Datum: 15 Augusti
 • Tid: 03:00
 • Speltips: Dag 1 TI9
 • Odds: 1.80-1.95
 • Units: Flat
 • Spelbolag: Betway

Äntligen är det dax för TI9 (The International 2019)! Dom 18 bästa Dota 2 lagen i världen ska göra upp om 32 miljoner dollar. Turneringen kommer att spelas i Mercedes-Benz arena i Shanghai, Kina. Nedan kommer jag att reka vilka spel jag tycker är mest spelvärd under dag 1. Ska försöka komma med rekar alla dagar, turneringen kommer spelas mellan 15 Aug och 25 Aug. Gruppspelet består av 2 grupper med 9 lag i varje grupp, alla lag kommer få möta varandra i grupperna i en BO2 (Best of two). Vilket gör det lite lurigt eftersom en match kan sluta 1-1 och då blir det kryss.  

03:00 Team Secret vs Alliance

Mitt första spel kommer bli på Secret mot Alliance. Secret har vunnit 2 av 5 majors den här säsongen och är rankad etta i världen. Secret är favoriter till att vinna hela turneringen. Alliance är rankade 8 i världen så dom är inget dåligt lag men det är en stor skillnad mellan lagen som är rankad topp 6 i världen och resten. Alliance har haft problem hela säsongen att stänga matcher mot de bättre lagen, även fast dom har tagit ledningen från början och det ser bra ut så har dom tappat det flera gånger och förlorat.  

Secret har 8-0 i inbördesmöten mot Alliance, där Alliance bara har lyckats vunnit en karta mot Secret. Secret måste göra många misstag för att inte vinna denna match vilket dom sällan göra. 

Jag väljer därför att spela Team Secret till oddset 1.95.

05:30 VICI vs RNG (Royal Never Give Up)

Mitt andra spel kommer bli på Vici som verkligen har hittat formen. Vici har vunnit 2 av de senaste 3 majors som har varit och går in i denna turnering som favoriter att vinna tillsammans med Secret. Vici är rankad 2 i världen och RNG är rankad 13. RNG tog sig till TI9 via kinesiska kvalet som i min mening var det tuffaste kvalet iår, där RNG vann finalen mot CDEC i en tuff match som var 50/50 om vem som skulle få åka till TI9. 

I den här matchen ser jag Vici som klara favoriter, Vici är i bra form och har verkligen hittat sitt spel, har svårt och se att ett lag som kommer från kvalet ska kunna hota en av favoriterna till att vinna hela turneringen.

Jag väljer därför att spela VICI till oddset 1.80.

08:00 TNC Predator vs Mineski

Mitt tredje spel blir på TNC mot Mineski. Det var så nära att Mineski inte lyckades kvalade in till TI9, Mineski var stora favoriter i sitt kval, med all rätt för dom spelade i det svagaste kvalet (Sydöstra Asian kvalet). Men Mineski hade det svårt i nästan alla matcher, slutade 3:a i gruppen av 8:a lag med 4 vinster och 3 förluster. Fortsätter Mineski med samma spel dem hade i kvalet tror jag dom kommer komma sist i sin grupp. 

TNC är en av mina underdogs att gå riktigt långt i den här turneringen, jag har blivit riktigt imponerad av de matcher jag har sett med dem. De tre senaste matcherna TNC har spelat mot Mineski har inte TNC förlorat en enda karta, jag ser ett stort värde på TNC här med tanke på hur dåligt Mineski har spelat och hur bra TNC har spelat. 

Jag väljer därför att spela TNC Predator till oddset 1.80.

Ni har väl inte missat att Spelrek har en Facebookgrupp? Där kan du dela med dig av dina egna speltips och dessutom delta i tävlingar och ta del av exklusiva speltips


0 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *