Spelrek 15/8 till Rangers – Midtylland: Målkalas att vänta

Published by Timmy on

Rangers
Oavgjort
Midtjylland
bet365
 • Insättning: 1.000 SEK
 • Bonus: 1000 spelkrediter
 • Omsättningskrav: 1x bonus
 • Minimum odds: 1.20

Speltips

 • Match: Rangers - Midtjylland
 • Datum: 15 augusti
 • Tid: 20:45
 • Speltips: Ö2,5+BLGM
 • Odds: 2.00
 • Units: 2,5/5 units
 • Spelbolag: Bet365

Gårdagens spel på Legia Warszawa rak till hela 2.15 satt enkelt då det polska topplaget vann med 2-0 och hade faktiskt bud på mer. Skönt spel som hittade hem såklart. Jag hoppas på att formen är på väg uppåt igen. I kväll väljer jag ett spel från Europa League-kvalet. 

Makalös offensiv för stunden

Skottska Rangers fick med sig ett ypperligt resultat från Danmark i det första Europa League-kvalmötet mot Midtjylland förra veckan. Rangers ledde med 3-0 efter 56 minuter, men hemmalaget lyckades reducera två gånger om strax därefter. I den 70:e minuten satte Arfield viktiga 4-2 för Rangers, vilket också skulle visa sig bli slutresultatet. 

I och med 4-2-segern förra veckan sitter Rangers i ett mycket bra utgångsläge inför kvällens returmatch. Segern är långt ifrån klar, men det ser onekligen bra ut. Midtjylland kommer gå på offensiven omgående, vilket kommer öppna upp försvaret bakåt. Rangers har således alla möjligheter för att sätta ett par kassar framåt i afton.

Rangers har spelat en strålande fotboll under sommaren och kommer från elva raka matcher utan förlust inför i kväll. På dessa elva matcher har man vunnit hela nio och gjort smått otroliga 35 mål framåt. Senast besegrade man Hibernian med tennissiffrorna 6-1 efter tre mål av veteranen Jermain Defoe. Det innebär att Rangers gjort tolv mål på sina tre senaste kamper.

Full fart framåt

Midtjyllands blytunga start i det första dubbelmötet mot Rangers blev kostsamt. Danskarna ligger under med 2-4, men har absolut inte gett upp avancemang trots att det ser mörkt ut.

Midtjylland måste göra minst tre (!) mål för att ha chans att avancera till nästa omgång. Den uppgiften är såklart ytterst svår då Rangers är otroligt hemmastarka, men danskarna har en fin offensiv och kommer såklart göra sitt bästa för att sätta press på Rangers tidigt i matchen. 

Det är väldigt sällan Midtjylland lämnar en fotbollsplan mållös. Faktum är att den danska toppklubben gjort mål i hela 14 av sina 15 senaste bataljer. Under denna period har man bland annat slagit Vitesse borta med 4-3 och Köpenhamn hemma med 4-0, så visst finns det kvalitet och möjligheter för en närmast sensationell vändning. 

Dagens speltips

Med tanke på att det första mötet lagen emellan slutade hela 4-2 till Rangers förväntar jag mig en öppen match under torsdagskvällen där mål kan trilla in lite titt som tätt. Midtjylland måste göra minst tre mål för att ha chans på avancemang. Med tanke på det kommer danskarna gasa på för fullt från start, vilket i sin tur kommer öppna upp försvaret bakåt. 

Rangers är otroligt hemmastarka och har gjort hela 35 mål på sina elva senaste matcher. Midtjylland å sin tur har hittat nätmaskerna i hela 14 av sina 15 senaste bataljer. 

Förutsättningarna finns för en målrik tillställning där båda lagen åtminstone hittar nätmaskerna en gång vardera och förhoppningsvis fler gånger än så för något av lagen.

Jag väljer därför att spela Ö2,5+BLGM till oddset 2.00.

 • Midtjylland måste göra minst tre mål för att ha chans till avancemang
 • Rangers har gjort 35 mål på sina elva senaste matcher
 • Midtjylland har gjort mål i 14 av sina 15 senaste matcher
 • Gör Rangers 1-0 finns risken att matchen "dör"

Oddset hittar vi hos Bet365 som erbjuder en bonus upp till 1000 spelkrediter för nya kunder. 
Missa inte vår lista samtliga sportbonusar.

Ni har väl inte missat att Spelrek har en Facebookgrupp? Där kan du dela med dig av dina egna speltips och dessutom delta i tävlingar och ta del av exklusiva speltips


0 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *