Spelrek 16/8: Ändrade förutsättningar

Published by Gio on

Copa Sudamerica: Deportes Temuco - San Lorenzo

Senaste spelreken här på sajten satt klockrent. Är väldigt nöjd med analysen såhär i efterhand och även om jag inte haft någon medstuds alls i augusti så kan jag trösta mig med att formen på dem längre rekarna är fortsatt mycket god. Anyhow, ikväll kikar jag närmare på returmatchen mellan chilenska Deportes Temuco och argentinska storklubben San Lorenzo.

I match nr 1 vann Temuco överranskande med 1-2 på argentinsk mark. Att en medelmåttig chilensk klubb skulle ta en bortavinst i dessa sammanhang mot ett lag av San Lorenzos kaliber hade nog inte många räknat med. TYVÄRR för chilenarnas del så blev de av med vinsten då CONMEBOL ansåg att de brutit mot reglerna. Jag har inte satt mig in i ämnet på djupet men Temuco ska ha använt sig av en spelare som redan var registrerad till Copa Sudamericana för en annan klubb. Inget konstigt i det, eller hur? Problemet här är att, om jag hängt med helt i svängarna, spelaren i fråga lämnade sin gamla klubb (argentinska Gimnasia) INNAN de registrerade honom till Copa Sudamericana. Vilket gör det hela mycket konstigt. Något annat konstigt är hur San Lorenzo skall ha fått nys på detta och anmält det till CONMEBOL. Hur som haver, slutresultatet ändrades från 1-2 till 3-0, oerhört tråkigt för Temuco som stått för en riktig bragd.

Läget ikväll är alltså nästintill körd för Temucos del, men ni kan ändå räkna med att mer än endast avancemanget står på spel för Temuco. De KOMMER att göra allt de kan för att åtminstone göra en topprestation, mycket ära står på spel här och det kommer att vara en del känslor inblandade trots att matchen borde vara död. Tror att det kommer att svänga en del i den här matchen och spelet samt lite statistik som stödjer det finner ni här nedanför.

Vår rek

Hemmalaget lär gå ut och spela en ganska offensiv match. De vet hur man gör mål, men också hur man släpper in. I 8 av Temucos 9 senaste matcher har man både gjort mål samtidigt som man inte hållt nollan. Remarkabel statistik, om än en liten sample, som gör att oddset på ”BLGM Ja” 1.86 känns i överkant. 

I och med att Temuco rånades på segern så är det verkligen all in som gäller för chilenarna som lär lämna stora ytor bakåt som San Lorenzo garanterat kommer att utnyttja. San Lorenzo har dessutom alldeles nyligen tappat två defensiva nyckelspelare. Den ena är Paulo Diaz, chilensk landslagsback, och den andra Robert Piris, en bollvinnande mittfältare som även han fått representera sitt landslag (Flamengo).

Spelet blir alltså Båda lagen gör mål @ 1.86. Liras med 3 Units hos Betsafe.

  • BLGM har suttit i 8 av Temucos 9 senaste matcher
  • San Lorenzos defensiv är rejält försvagat
  • Temucos 1-2 vinst blev istället 3-0. Vill tvåla dit San Lorenzo.
  • Temuco är på pappret betydligt sämre än San Lorenzo, dock brukar hemmafördelen väga allra tyngst.

Har du inget konto hos Betsafe kan du skapa ett HÄR!

  • Sätt in upp till 2.000 SEK
  • Få 100% insättningsbonus, upp till 1.500 SEK
  • Omsättningskrav: 4x insättning + bonus
  • Minimum odds: 1.8
Categories: Spelrek

0 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *