Spelrek 16/8 till The International 2019 dag 2!

Published by Christoffer on

betway
 • Insättning: 1.000 SEK
 • Bonus: 1.000 SEK
 • Omsättningskrav: 6x bonus
 • Minimum odds: 1.80

Speltips

 • Match: TI9 Dag 2
 • Datum: 16 Augusti
 • Tid: 03:00
 • Speltips: Vici, Secret & Fnatic
 • Odds: 1.65 - 3.10
 • Units: Flat
 • Spelbolag: Betway

Favoriterna Secret och Vici gjorde jobbet och det blev 2 av 3 rätt första dagen. Tyvärr fick inte TNC till det mot Mineski, första kartan såg bra ut för TNC men sen blev det överkörda och andra kartan var dom inte ens med i matchen. Men det blev plus på kontot och nu ska vi sikta på dag 2! 

03:00 Virtus Pro vs Vici

Virtus Pro vann sina första match mot Ninjas In Pyjamas men fick bara med sig ett kryss mot RNG och det kan dom inte vara nöjd med. Virtus Pro är kända för att börja tjafsa med varandra när det inte går som det ska.   

Vici har börjat turneringen stark med 2 vinster på 2 matcher. Dom spelar så otroligt bra tillsammans, ser ut som att dom har en tydlig plan när dom går in i varje match.

Varför jag tror att Vici kommer vinna mot Virtus är just för lagspelet Vici har. Virtus gillar att farma, picka en hjälte åt Ramzes som kan vinna åt dom i late game. Detta tror jag Vici kan straffa med sitt snabba spel, där dom roterar runt och gankar tillsammans och dom är väldigt disciplinerade som behövs mot ett lag som Virtus Pro. 

Jag väljer därför att spela Vici till oddset 3.10.

05:30 Secret vs Keen Gaming

Secret har startat turneringen som förväntat och visar varför dom är rankad 1:a i världen, 2 vinster på sina 2 första matcher. Har en match kvar av dag 1 mot Liquid och vann första kartan mot dom i skrivande stund. Första matchen imorgon för Secret är mot Keen Gaming som inte alls har imponerat i de inledande matcherna, 2 förluster på 2 matcher. 

Det finns inte så mycket att säga om denna match utan det är en match som Secret bara ska vinna om dom ska vara med och fightas om första plats. 

Jag väljer därför att spela Secret till oddset 1.65.

13:00 Fnatic vs Infamous

Fnatic började med att vinna sina match mot EG för att sedan åka på stryk av Vici som var väntat, inte många lag som kan vinna mot Vici i deras form just nu. Fnatic har ett rutinerat lag med bland annat legenden iceiceice. Jag tror fnatic kommer göra helt okej ifrån sig denna turnering och placera sig i mitten av gruppen. 

Infamous hade bara en match dag 1 och den förlorade dom mot OG. Infamous är ett lag som inte kommer hota många lag och ska placera sig i botten av gruppspelet. 

Fnatic med sin erfarenhet ska vinna mot ett lag som Infamous som inte är vana att spela turneringar i denna storlek. Ska Fnatic hänga med i gruppen är det ett måste att vinna denna match. 

Jag väljer därför att spela Fnatic till oddset 2.10.

Dagens speltips

Virtus Pro VS Vici: Vici 3.10

Secret VS Keen Gaming: Secret 1.65

Fnatic VS Infamous: Fnatic 2.10

Oddset hittar vi hos Betway som erbjuder en bonus upp till 1000 SEK för nya kunder. 
Missa inte vår lista samtliga sportbonusar.

Ni har väl inte missat att Spelrek har en Facebookgrupp? Där kan du dela med dig av dina egna speltips och dessutom delta i tävlingar och ta del av exklusiva speltips


0 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *