Spelrek 17/10 till kvällens EPL i EU: G2 & Na’Vi är stora favoriter

Published by David on

betway
 • Insättning: 1.000 SEK
 • Bonus: 1.000 SEK
 • Omsättningskrav: 6x bonus
 • Minimum odds: 1.75

Speltips

 • Match: Na'vi vs HellRaisers &
  G2 vs Windigo
 • Datum: 17/10
 • Tid: 18:25
 • Speltips: Na'vi -1,5 + G2 rak
 • Odds: 1.75
 • Units: Flat
 • Spelbolag: Betway

North lyckades vinna under gårdagen emot Aristocracy. Kan inte påstå att det inte kändes tufft när tredje kartan skulle rulla in men efter några minuter var man lugn igen. North lyckades vinna tredje kartan med 16-0, något som inte händer allt för ofta. 

Inför kvällen hittade jag två relativt fina odds som gör en fin kupong som dubbel.

Na'Vi vs HellRaisers

Na’Vi har nyligen bytt ut Zeus, deras IGL, till Guardian. Boombl4 har tagit över IGL’andet och har hittills skött det snyggt. Guardian har tidigare spelat i Na’Vi innan han blev kickad och joinade FaZe för ungefär två år sedan där han vann några turneringar. Na’Vi har hittills hunnit spela Dreamhack Masters Malmö med sin nya lineup där de kom till Semifinal. Väl där gav de även Vitality en bra match som tillslut slutade 2-1 till Vitality med en close tredje karta. 

HellRaisers har nyligen skiftat sina spelare mycket, delvis för att de lyckades få en ”gratisplats” i Berlins major. De har nu, Post-major, bytt ut ytterligare tre spelare. De spelar just nu med Ange1 som har spelat där sen 2014, sedan har de nukkye sedan maj i år. För mindre än en månad sedan joinade även Flarich, crush & scoobyxie. De två sist nämnda kommer direkt ifrån Vega Squadron som har haft några bra resultat men beslutade att lägga ner projektet. Med detta lag har de hittills hunnit spela tre officiella matcher, där de förlorat alla utav dem. De lag som de har förlorat emot är lag som inte är i närheten av att vara ett tier 1 lag. 

G2 vs Windigo

G2 har även dem nyligen bytt spelare och har endast spelat Dreamhack Masters Malmö där de åkte ut i gruppspelet när de förlorade emot vinnande Fnatic. De har slängt in serberna Nexa och hunter ifrån Cr4zy och är nu ett internationellt lag. Nexa är deras IGL, något som han har gjort extremt bra i Cr4zy och de matcher som synts i G2. Han är även en väldigt hårt frallande spelare då han för Cr4zy väldigt ofta topfraggade. G2 kliver in som favoriter i denna match och mycket lutar emot 2-0, men vinsten känns säker. 

Windigo har tre spelare på trial och har spelat med dem några månader utan att ha fått några resultat som är särskilt bra. De slog dock nyligen GamerLegion i en ONLINEmatch för att vinna gruppen i WePlay, något som får mig att avråda ifrån 2-0 men bör absolut inte vara ett problem för G2 i en hel Bo3

Dagens speltips

Både Na’Vi och G2 kliver in i denna grupp som extrema favoriter och ska utan problem vara de två lagen som fightas om förstaplatsen i gruppen. Att de två lagen vinner ikväll tvekar jag inte en sekund på, och Hellraisers bör verkligen inte ha en chans att ens plocka 16 rundor på två kartor.

Jag väljer därför att spela Na’Vi -1,5 + G2 till oddset 1.75.

 • Na'Vi och G2 är de enda etablerade lagen
 • Windigo samt HellRaisers är slagpåsarna i gruppen och har "tur" att de hamnade i samma grupp.
 • Den enda risken med denna dubbel är om något lag chokear riktigt ordentligt.

Oddset hittar vi hos Betway som erbjuder en bonus upp till 1 000 SEK för nya kunder. 
Missa inte vår lista samtliga sportbonusar.

Ni har väl inte missat att Spelrek har en Facebookgrupp? Där kan du dela med dig av dina egna speltips och dessutom delta i tävlingar och ta del av exklusiva speltips


0 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *