Spelrek 17/8 till Erlich/Cerretani-Lindstedt/O’mara: Från Cincinnati till Vancouver!

Published by OskarJ on

Erlich/Cerretani
Lindstedt/O'Mara
bethard
 • Insättning: 1.000 SEK
 • Bonus: 1.000 SEK
 • Omsättningskrav: 8x bonus
 • Minimum odds: 1.50

Speltips

 • Match: Erlich/Cerretani-Lindstedt/O'Mara
 • Datum: 17 augusti
 • Tid: Cirka 02:00
 • Speltips: Lindstedt/O'Mara
 • Odds: 1.67
 • Units: 4/5 units
 • Spelbolag: Bethard

Hallå där! Comebacken gick vägen efter att Kontinen/Peers vinner med 12-10 i avgörande set, viktigt! Idag byter vi tävling helt och ställer in oss på challengertävlingen i Vancouver. Svenska Robban Lindstedt som fortsatt håller högklass spelar dubbel tillsammans med britten Jonny O’Mara, dom tar sig an det äldre paret Erlich/Cerretani som är hela 79 år ihop.

Åldermännen håller fortfarande god klass

Nu är det så att både Erlich och Cerretani har sett sina bästa dagar men håller fortfarande challengerklass. Erlich har faktiskt gjort det ganska bra på ATP nivå senaste veckorna och var senast i semi final i Los Cabos. Hans partner James Cerretani kommer från USA, han har inte riktigt hållt samma nivå, han har varit 45a som bäst. Nu spelar paret sin andra raka tävling ihop, senast i Aptos rök man redan i andra omgången efter en ganska svag insats. Nu är man på ny mark och man har vunnit sina två första matcher, första matchen var riktigt stabil där man inte bjöd motståndarna på någonting. Servade riktigt bra samt hade fint returspel och bra nätspel. I andra matchen (kvartsfinalen) vann man mot det hel amerikanska paret Galloway/Lammons med 10-7 i avgörande matchtiebreak. Här var det lite sämre men fortfarande var nivå tillräckligt hög för att slå det stabila motståndarparet. Killarna har servat bra hela tävlingen och vunnit många procent på sina förstaservar. Erlich tycker jag trots 42 år ålder håller på denna nivå, hans medspelare Cerretani dock har det tufft. Hans andra servar är ganska svaga, han är ganska seg fram till nätet samt hans grundspel är inget att lita på. Han har dock väldigt hög högsta nivå.

Båda spelarna letar form inför US Open?

Båda herrarna här letar efter form, spelet finns där men det har gått sisådär på senaste tiden. Robban Lindstedt gjorde en riktigt fin Wimbledon tävling tillsammans med Ostapenko i mixed dubbeln och blev besegrade i finalen. Annars har det gått rätt knackigt för Robban, med 4-6 på dom tio senaste matcherna. Hans medspelare Jonny O’Mara har en riktig tung form med 3-7 på dom tio senaste och har inte kamperat ihop vad jag kan se, men det är lite far och son känsla på banan eftersom O’Mara är född 1995 och det har gått riktigt bra i dom första två fighterna. Robban Lindstedt har riktigt fint tennisspel inom sig, jag tycker fortfarande i hans bästa stunder att han håller hög nivå men det finns en del matcher där han kanske bjuder ganska mycket på egna misstag. O’Mara är dubbelspec och har allt inom sig men gått i lås senaste matcherna men det verkar som Lindstedt fått ut tron hos britten, Lindstedt är riktigt härligt att skåda på plan och han pushar på medspelaren oavsett tävling. Jag unnar Lindstedt en titel här och man har endast tappat 12 game på två matcher, och detta är den moraliska finalen eftersom första seedade rök natten till idag. Lindstedt/O’Mara servar riktigt fint och även här tror jag det kan räcka med att bryta Cerretanis serve två gånger så är det klart.

Dagens speltips

1.67 på Robban och O’Mara är riktigt fint odds enligt mig, jag tror man kommer gå in och dominera matchen från början till slut. Cerretani är lite för svag när det kommer till riktiga dubbelspecialister som Lindstedt och O’Mara är. Robban och O’Mara är det bättre dubbelparet i grunden och kommer fixa titeln här i  Vancouver enligt mig. Jag tror Robban blir en bubblare i US Open om han får en ok partner.

Jag väljer därför att spela Lindstedt/O’Mara till oddset 1.67.

 • Lindstedt/O'Mara har sett riktigt fina ut
 • Cerretini har en svag andra serve
 • Lindstedt får ut MAX av O'Mara
 • Cerretani/Erlich vet hur man vinner dubbelmatcher

Oddset hittar vi hos Bethard som erbjuder en bonus upp till 1000 SEK för nya kunder. 
Missa inte vår lista samtliga sportbonusar.

Ni har väl inte missat att Spelrek har en Facebookgrupp? Där kan du dela med dig av dina egna speltips och dessutom delta i tävlingar och ta del av exklusiva speltips


0 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *