Spelrek 18/8 till The International dag4!

Published by Christoffer on

betway
 • Insättning: 1.000 SEK
 • Bonus: 1.000 SEK
 • Omsättningskrav: 6x bonus
 • Minimum odds: 1.80

Speltips

 • Match: The International dag 4.
 • Datum: 18 Augusti
 • Tid: 05:30
 • Speltips: PSG LGD & EG
 • Odds: 1.95
 • Units: Flat
 • Spelbolag: Betway

Dag 3 blev första minus dagen under TI9, både Secret och Vici vann sina första kartor men kunde inte vinna den andra. Liquid gjort dock jobbet och vann sin match till fina 1.80. Nu riktar vi fokus på dag 4:a och den sista dagen för gruppspelet. 

05:30 PSG LGD vs Alliance

PSG LGD har verkligen hittat formen och ligger på en första plats i grupp A med 5 vinster och 2 kryss, dom har alltså inte förlorat en match än. Senaste matchen lyckades dom vinna mot en av favoriterna, Secret. Kan tänka mig att dom har en stor revanschlust från förra året då dom förlorade TI8 finalen mot OG.  

Det svenska hoppet Alliance ligger på en sjunde plats i Grupp A med en vinst, en förlust och 5 kryss. Det enda laget som har vunnit mot Alliance är Secret och det spelet fick vi in dag 1 till fina 1.95. Alliance har fortfarande det svårt att stänga matcher mot dom bättre lagen och det tror jag inte kommer bli lättare mot det formstarkaste laget i gruppen. 

PSG LGD kommer med 3 raka segrar inför denna match och om dom vinner denna så säkrar dom första platsen i gruppen inför slutspel vilket gör att dom kommer få möta ett sämre motstånd. Det tror jag ska motivera dom tillräckligt för att vinna mot ett Alliance som kämpar nere i botten. 

Jag väljer därför att spela PSG LGD till oddset 1.95.

08:00 EG (Evil Geniuses) vs NIP (Ninjas In Pyjamas)

EG Startade turneringen otroligt svagt med 2 förluster och ett kryss, men har hittat tillbaka och de 3 senaste matcherna har dom vunnit 2 och spelat ett kryss, en av vinsterna kom mot favoriterna Vici vilket är väldigt bra gjort. EG ligger på en fjärde plats och om dom ska gå vidare till winner bracket är detta en måste match!

Motståndet består av NIP som ligger sist i gruppen och är det enda laget utan en vinst. 4 förluster och 2 kryss. NIPs turnering har varit en katastrof, dom har bara spelat en bra karta och det var när dom lyckades vinna en karta mot Vici. Även fast den erfarne PPD är igl (in game leader) i laget så ser det ut som att dom inte har någon tydlig plan när dom spelar. Jag hade förväntat mig mer av NIP men blir lika besviken varje match dom spelar.

Jag tror att ett EG som vill till Winner bracket kommer vinna mot ett NIP som ligger sist i gruppen och har i princip åkt ur turnering redan. EG har mer motivation till att vinna än NIP som kommer vara frustrerade och undra vad som gick fel.

Jag väljer därför att spela Evil Geniuses till oddset 1.95.

Dagens speltips

PSG LGD VS Alliance: PSG LGD 1.95

EG VS NIP: EG 1.95

Oddset hittar vi hos Betway som erbjuder en bonus upp till 1000 SEK för nya kunder. 
Missa inte vår lista samtliga sportbonusar.

Ni har väl inte missat att Spelrek har en Facebookgrupp? Där kan du dela med dig av dina egna speltips och dessutom delta i tävlingar och ta del av exklusiva speltips


0 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *