Spelrek 20/8 : Ett lag i kris

Published by Oskar on

Allsvenskan : IFK Göteborg - Östersund

Det har inte varit lätt att vara blåvittsupporter de senaste åren. 
Frågan är hur länge tålamodet med Poya Asbaghi egentligen håller, även fast man utåt har kommunicerat att man tror på Poya och ska ge honom ett antal säsonger. 

Förra omgången tog man återigen ledningen mot ett Sirius och hade till och med ännu en 2-0 ledning innan det återigen var dags för ett kollektivt ihopras. Precis som på Studenternas IP för ett par veckor sedan så tappade blåvitt 2-0 till 2-3 i andra halvlek. 

Nu har man dessutom sålt Elias Mar Omarsson som stått för flest mål framåt denna säsong (de har inte varit speciellt många) men samtidigt värvad in den gamle publikfavoriten Robin Söder från Lokeren. 

Dessutom är blåvittikonen Tobias Hysén borta från spel då han tvingas till en operation pågrund av sin menisk. Frågan är om vi får se så många fler framträdanden av Hysén i den blåvita tröjan.

Nu ska man iallafall ta sig an ett formstarkt Östersund som just nu innehar tredjeplatsen i Allsvenskan. Det är ett Östersund som inte förlorat  någon av de 10 senaste matcherna i Allsvenskan. 

Vad som gäller angående Saman Ghoddos vet ingen, han uppges vara klar för en ny klubb men inget är bekräftat. Mer om det kan ni läsa -> Östersund har accepterat ett bud på Ghoddos

Vår rek

Hemma på Gamla Ullevi så lyckas iallafall IFK Göteborg allt som oftast göra mål. Endast en hemmamatch i år har man lämnat planen mållösa. Det negativa är att man samtidigt endast har hållit nollan i 3 av 9 matcher. Östersund i sin tur har gjort mål i 10 raka matcher. 

Jag tror på en målrik match där Östersunds offensiv ställer till det för ett sargat Blåvitt. Lyckas ett Sirius göra totalt 6 mål över 2 matcher så bör Östersund inte ha några större problem med att få IFKs nät att rassla ett par gånger under 90 minuter.

Spelet vi lägger blir därför Över 2.5 mål  i matchen till 2.00. Oddset hittar vi hos Unibet som erbjuder en insättningsbonus på 200 % upp till 1.000 SEK för nya kunder. 

  • Det har blivit 3 mål eller fler i 6 av 9 av IFKs hemmamatcher
  • Östersund har gjort mål i 10 raka matcher
  • IFK lämnar sällan Gamla Ullevi mållösa
  • Tobias Hysen skadad och Saman Ghoddos såld (?)

Har du inget konto hos Unibet kan du skapa ett HÄR!

  • Sätt in 500 SEK
  • Få 1.000 SEK i sportbonus
  • Omsättningskrav: 5x bonus
  • Minimum odds: 1.40

0 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *