Spelrek 20/8 till The International Dag 6!

Published by Christoffer on

unibet logga
 • Insättning: 2.000 SEK
 • Bonus: 2.000 SEK
 • Omsättningskrav: 6x bonus
 • Minimum odds: 1.40

Speltips

 • Match: The International Dag 6
 • Datum: 20 Augusti
 • Tid: 20:45
 • Speltips: PSG LGD -1.5 & Över 2.5 kartor
 • Odds: 2.20 - 2.30
 • Units: Flat
 • Spelbolag: Unibet

Dag 6 är här och vi går äntligen in i slutspelet! Ninjas In Pyjamas och Chaos är de 2 första lagen som blivit eliminerade eftersom dom kom sist i gruppspelet. PSG LGD och OG visade upp ett underbart spel och kom först i sina grupper. Största skrällen är att Newbee kom på en delade 3:a i grupp A och får spela i winner bracket. Winner bracket matcherna kommer vara en BO3 (bäst av tre kartor) och lower bracket matcherna kommer vara BO1.   

05:00 PSG LGD vs Virtus Pro

PSG LGD vann grupp A  med 5 vinster och 3 kryss, förlorade ingen match och vann mot favoriterna Secret. Vad jag har sett så tycker jag PSG LGD är det bästa laget i turneringen just nu, bra drafts, bra spel tillsammans och dom öser verkligen på. 

Virtus Pro började turnering under all kritik med en vinst, 3 förluster och ett kryss på deras 5 första matcher. Men dom började hitta sitt spel mot slutet och vann 2 matcher för att kunna ta den sista platsen till winner bracket. VP har inte imponerat på mig, deras vinster har varit mot Ninjas in pyjamas som kom  sist i gruppen, Infamous som kom näst sist i gruppen och Fnatic som var väldigt upp och ner. 

VP förlorade alla matcher mot de bättre i lagen i gruppen förutom EG som dom lyckades få med sig ett kryss mot. Tycker att dom inte alls har kommit upp i den nivå som dom brukar vara på. Jag tror att VP kommer få det svårt mot ett formstark PSG LGD som dominerade grupp A.

Jag väljer därför att spela Map Handikapp PSG LGD -1.5 till oddset 2.30.

07:30 Vici vs TNC

Favoriterna Vici började turneringen stark med 3 raka vinster och såg ostoppbar ut, men de 5 sista matcherna såg det inte lika självklart ut. Vici spelade kryss mot Infamous, Förlorade mot EG, Kryss mot Ninjas in pyjamas, vilket är matcher dom egentligen skulle ha vunnit. Vinst mot Navi och sista match fick dom med sig ett kryss mot gruppens bästa lag OG. Vici har varit ett stabilt lag med mycket disciplin och var en favoriterna till att vinna hela turneringen. Men av det jag har sett på slutet är inte jag lika imponerad längre och tror dom kommer få det otroligt svårt att gå långt om dom fortsätter i detta spår. 

TNC är ett av de roligaste lagen att kolla på när det funkar för dom, med 2 vinster, en förslut och hela 5 kryss placerade dom sig på en 3:e plats i grupp. Av det jag har sett så har TNC det väldigt svårt att få till det en hel match. Dom spelar alltid en karta bra där dom dominerar och andra kartan floppar dom helt på och så är det nästan alla matcher dom spelar. TNC spelade kryss mot PSG LGD, PSG LGD hade inte en chans mot TNC första kartan men sen blev det andra kartan och TNC blev helt överkörde. Samma sak mot Chaos som kom sist i gruppen. 

Jag tycker att det finns ett bra värde i denna match att det ska bli över 2.5 kartor. Ett Vici som har tappat lite form och ett TNC som dominerar en karta för att floppa andra. 

Jag väljer därför att spela Över 2.5 kartor till oddset 2.20.

Dagens speltips

PSG LGD VS Virtus Pro: PSG LGD -1.5 i kartor @2.30

Vici VS TNC: Över 2.5 kartor @2.20

Oddset hittar vi hos Unibet som erbjuder en bonus upp till 2000 SEK för nya kunder. 
Missa inte vår lista samtliga sportbonusar.

Ni har väl inte missat att Spelrek har en Facebookgrupp? Där kan du dela med dig av dina egna speltips och dessutom delta i tävlingar och ta del av exklusiva speltips


0 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *