Spelrek 21/8 till Murray/Skupski-Melzer/Marach: Dags för Britterna att visa form inför US Open!

Published by OskarJ on

Murray/Skupski
Melzer/Marach
bethard
 • Insättning: 1.000 SEK
 • Bonus: 1.000 SEK
 • Omsättningskrav: 8x bonus
 • Minimum odds: 1.50

Speltips

 • Match: Murray/Skupski-Melzer/Marach
 • Datum: 21 augusti
 • Tid: Cirka 23:45
 • Speltips: Murray/Skupski
 • Odds: 1.70
 • Units: 4/5 units
 • Spelbolag: Bethard

Hallå där! Senaste reken gick sådär men formen är fortsatt god sen comebacken. Vi kör vidare på tennisspelen och det är snart dags för huvudtävlingen i Us Open. Det är ATP tävling i North Carolina och Winston Salem, det är dags för britterna Jamie Murray och Neal Skupski visa form som man gjorde senast i Cincinnati. I kväll/natt möter man Jurgen Melzer som lirar tillsammans med Oliver Marach.

Britterna som inte lirat jättelänge ihop har gjort det godkänt.

Jamie Murray är bror till Andy Murray som nyligen gjort comeback inom tennisen, jätteroligt. Han är en riktigt fin dubbelspelare och enligt mig är han bland dom tio bästa spelarna i världen. Han har nästan alltid spelat med brassen Bruno Soares men efter franska öppna valde man att byta partner och se vad som händer. Jamie bytte till landsmannen Neal Skupski som annars lirat med brorsan sin som dock blivit till åren och håller inte samma klass som den lillebror. Jamie Murray och Neal Skupski har spelat ganska OK men inte fått resultaten med sig senaste tävlingarna men senast i Cincinnati gick man till semi där man inte hade en chans mot Dodig/Polasek som är i magisk form för tillfället. Om vi nu ska skriva lite om hur britterna spelar så är det dubbelspecialister vi pratar om och det är extremt mycket volleyspel. Murray är vänsterhänt och Skupski är högerhänt och det kompletterar varandra rätt bra ute på banan. Skupski har lite svajiga grundslag men använder dom sällan. Murray har en volley i absoluta världsklass, han bryter in och använder halvvolley slag som otroligt fina och vinner många poäng på att han springer in i banan precis när motståndaren har släppt blicken på hur Murray rör sig. Killarna slog det seedade paret Mektic/Skugor efter 10-7 i avgörande set, en viktig seger. Formen är god inför US Open och man såg på killarna att dom ville vinna matchen och jag tror dom har god chans att vinna hela tävlingen.

Även teamet från Österrike har bara lirat ett par månader i hop.

Killarna från Österrike som är födda 1980 och 1981 har inte spelat dubbel ihop senaste tiden. Oliver Marach var en framgångsrik dubbelspelare tillsammans med kroaten Mate Pavic men även dom bröt spelandet efter Franska öppna och många var rätt säkra på att Marach skulle kampera med Murray eftersom Pavic plockade Murrays partner. Marach/Melzer hade en framgångsrik grussäsong med 8-2 i matchstatistik. Hardcourtsäsongen har startat rätt dåligt med två raka nederlag, nu i denna ATP tävling vann man första matchen mot duktiga paret Chardy/Martin efter två raka 6-4 set. Även i detta team så är det en vänsterhänt och en högerhänt. Melzer har varit en duktig dubbelspelare men börjar bli till åren och han har tappat lite i kvalite och det är även Marach gjort. Dock så servar Marach riktigt fint och tappar sällan servegem. Melzer har lite för svaga andraservar och blir ganska sårbar när han missar sin förstaserve. I förstamatchen var man riktigt stabila och bjöd inte på några breakchanser och vann 89 % när förstaserven satt. Det var deras i särklass bästa dubbelmatch ihop på underlaget hardcourt. Nej, jag tror att det blir svårt för Österrike här, svårt att se att man kan undvika Murrays otroligt luriga volleyspel/rörlighet framme vid nät. Om Melzer missar sina förstaservar kommer man inte vinna denna match då britterna returnerar bra.

Dagens speltips

Ser riktigt fint värde i britterna här, Murray är en dubbelspelare i yttersta världsklass, han får också Skupski att nästan alltid ligga på en hög nivå. Det som kan sätta stopp för britterna är om det blir en massa baslinjedueller där håller jag team Österrike som starkast. Melzer är den bästa singelspelaren på banan och håller högst klass från baslinjen. Nej, Murray/Skupski kommer vinna denna match då formen är betydligt bättre och i grunden är man det bättre laget.

Jag väljer därför att spela Murray/Skupski till oddset 1.70.

 • Melzer/Marach har endast vunnit en match denna hardcourtsäsong.
 • Britternas form är bra
 • Murray/Skupski har en av världens bästa volley
 • Melzer/Marach gjorde en riktigt fin match i omgång ett

Oddset hittar vi hos Bethard som erbjuder en bonus upp till 1000 SEK för nya kunder. 
Missa inte vår lista samtliga sportbonusar.

Ni har väl inte missat att Spelrek har en Facebookgrupp? Där kan du dela med dig av dina egna speltips och dessutom delta i tävlingar och ta del av exklusiva speltips


0 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *