Spelrek 22/5: Drömlottning för Lindstedt!

Published by OskarJ on

Londero/Garin
Ebden/Lindstedt

Hallå där! 4/5 senaste spelen är gröna och formen är riktigt fin, senast gjorde Opelka jobbet genom att fixa ett tiebreak. Vi kör vidare på tennisspelen för dom har gett utdelning, idag tar vi an en dubbelmatch i Geneve mellan singel spelcialisterna Londero/Garin som möter det rutinerade dubbelparet Edbden/Lindstedt.

Singel VS Dubbel

Christian Garin och Juan Ignacio Londero är inte jättevana att spela dubbel, i singel är man dock 37a och 78a på världsrankingen, med andra ord riktigt fina singelspelare. Dubbel har man som sagt inte spelat så mycket och ingen är ens nära topp 200 i dubbel. Båda grabbarna kommer att ha en singelmatch innan denna dubbel, i skrivande stund så har Londero 0-1 i set i sin match och Garin ska snart in på banan, alltså ingen superbra uppladdning. Det är andra tävlingen i rad man spelar dubbel tillsammans, senast var i Munchen där man lyckades vinna en match sen rök man i två raka, även här vann teamet första matchen. Jag har sett deras dubbelmatcher och man spelar ingen tradionell dubbel utan man spelar ”singeltennis” och det räcker inte mot dom bästa dubbelspelarna. I första omgången vann man fina 76% av sin första serve, men det var mot ett motstånd som inte håller jättehög klass. Jag tror dessa grabbar satsar mer på singeln och har dubbeln för att ha kul, två tunga singelmatcher i benen kommer sätta sina spår.

Team Ebden/Lindstedt har spelat ihop en del, Ebden är en grym singel spelare som ligger på gränsen till topp 50, i dubbel är han på 134e plats men har varit en bra bit under 100 strecket. Robban Lindstedt som kommer från Sverige är en dubbelspecialist som är 42 vårar, han är för tillfället på 61a plats på dubbelrankingen. Ebden gör sin första grustävling för säsongen och Lindstedt har spelat fyra med blandade resultat. I första rundan slog man duktiga dubbelparet Krajicek/Sitek som var andra seedade genom att göra en stabil insats och vinna i två raka med 6-3 7-6. Ebden har åkt ut i singelspelet och är endast kvar i dubbel, man såg senast att man hade riktigt bra inställning och Ebden vill vinna matcher för att komma i form inför Franska Öppna, oavsett om det är singel eller dubbelvinster. Första omgången spelades i söndags, så Robban är utvilad delux. Teamet servade riktigt bra i första rundan och bjöd på  6 serveess och 74% vinst av förstaservarna. Det enda minuset i första omgången var att man bjöd på sex breakbollar, men det fina var att man räddade fyra av dom. Även om Robert Lindstedt är 42 år håller han väldigt hög klass, han servar bra och har en riktigt fin volley och även stabila returer, Ebden har riktigt bra returer och kommer göra det svårt för singelspecialisterna. 

Dagens speltips

Här håller jag Sverige/Australien som jättestora favoriter, delvis för att man spelade mycket mer dubbel än motståndarna och delvis för att grabbarna som man möter kommer att spela tuffa singelmatcher innan, aldrig en bra uppladdning. Det är lite olika spelstilar på singel och dubbel, och ”singelspelare” brukar ha det tufft mot dubbelspecialister som söker upp nätet på minsta lilla. Vinnaren här har stor chans att gå till final och jag tror Robban Lindstedt ser detta och han var riktigt motiverad i första rundan. MAXSPEL

Jag väljer därför att spela Ebden/Lindstedt till oddset 1.54.

Oddset hittar vi hos Bethard som erbjuder en bonus upp till 50 SEK bonus för varje 1000 sek spelade för nya kunder. 

 • Ebden/Lindstedt har spelat med varandra förut
 • Det skiljer sjukt många dubbelmatcher paren emellan.
 • Stor skillnad mellan "lagen"
 • Londero/Garin har visat upp att man kan vinna dubbelmatcher trots man inte spelar riktigt dubbelspel
Londero/
bethard
 • Insättning: Spela för 1.000 SEK
 • Bonus: Få 50 sek i bonus
 • Omsättningskrav: Funkar upp till 10 gånger
 • Minimum odds: 1.80

Speltips

 • Match: Garin/Londero-Ebden/Lindstedt
 • Datum: 22 maj
 • Tid: cirka 1620
 • Rek: Ebden/Lindstedt
 • Odds: 1.54
 • Units: MAX 5/5 units
 • Spelbolag: Bethard

Ni har väl inte missat vår Facebookgrupp? Där kan du dela med dig av dina egna speltips och dessutom delta i tävlingar och ta del av exklusiva speltips. 


0 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *