Spelrek 22/8 till Peter Polansky-Sumit Nagal: Andra omgången i kvalet till US Open!

Published by OskarJ on

Peter Polansky
Sumit Nagal
888sport
 • Insättning: 500 SEK
 • Bonus: 2.500 SEK
 • Omsättningskrav: 10x bonus
 • Minimum odds: 1.50

Speltips

 • Match: Peter Polansky-Sumit Nagal
 • Datum: 22 augusti
 • Tid: 17.00
 • Speltips: Peter Polansky
 • Odds: 1.72
 • Units: 4/5 units
 • Spelbolag: 888sport

Hallå där! Murray/Skupski lyckades krångla sig ur underläge och vinna med 10-7 i avgörande set. Det gör att vi är 4/5 senaste dagarna, starkt! Idag har jag ett fint spel i New York där kvalet till huvudtävlingen i US Open spelas för fullt. Peter Polansky från Canada möter Sumit Nagal från Indien.

Petey som i sina högsta stunder är topp 50.

Peter Polansky som för tillfället är rankad på en 192a plats på rankingen.  I första rundan i kvalet slog han luriga brassen Dutra Silva efter en stenhård match, 6-3 3-6 6-4 slutade matchen. Polansky vann 78% av första servarna vilket är en bra siffra, han bjöd dock på sex dubbelfel. Något han gjorde bra hela matchen var att returnera där han vann hela 49%, vilket är en riktigt bra siffra. Polansky är även en helt okej dubbelspelare. Efter uttåget i Wimbledon har Polansky endast spelat på hardcourt. Resultaten efter Wimbledon har varit helt okej, en semifinal plats i Challenger samt en titel på dubbelsidan. Han var även ganska nära att slå Gael Monfils i Toronto efter ha nypt första set med 7-6 och haft massor av chanser att stänga matchen i andra set men misslyckades. Polansky är cirka 183 centimeter och spelar en ganska aggressiv tennis, han servar bra för att inte vara så lång. Hans bästa underlag är hardcourt då han får ut mer av sina fina grundslag. Polansky vid vinst går mot Gombos och där har han en stor chans att fixa avancemang till huvudtävlingen. Att Polansky ska städa av grusspecialisten Nagal ser jag som ganska stora chanser, sen att Nagal inte spelat hardcourttennis sen början på mars skadar inte. 

Nagal spelar sin bästa tennis någonsin!

Sumit Nagal kanske inte låter bekant, nej det är för killen ofta spelar sina matcher på Challengertouren där han har fina framgångar. Nagal har inte spelat tävling sedan Hamburg i slutet på juli där han fixade avancemang till huvudtävling och var nära att plocka set på Gasquet. Nej, Nagal är en grusspecialist och spelar hardcourt när det inte finns några grustävlingar. Han gjorde en stark match i första rundan genom att slå ut seedade japanen Ito efter två raka set. Han servade riktigt bra genom att vinna hela 70% av alla poäng i egen serve och då bjöd han dock på fyra dubbel fel annars hade siffrorna nosat på 80%. Jag kikade lite på matchen och det var ingen pang pang festival direkt. Matchen tog 1 timme och 52 minuter och det var endast åtta vinnare på hela matchen och åtta enkla misstag från båda spelare, då var helt enkelt en ”grusmatch” på hardcourt. Nu kommer Sumit Nagal möta en kille som trycker på bollen lite mer och vet hur man ska använda vinklarna på underlaget, det kommer gå fort ikväll och jag undrar verkligen hur Nagal ska lösa det? Jag tycker ändå Nagal har spelet för hardcourt då han har en skaplig serve och rätt fina grundslag. Han har direkt ingen svaghet men det finns inte heller några stora vapen, han är en stabil spelare. Nagal har en tendens till att börja hänga med huvudet och spela rejält dåligt. Han ligger just nu på 190e plats på rankingen och det är hans bästa ranking någonsin, han är i bra form och en bra tennisspelare, men på hardcourt finns det mer att utveckla hos Indiern. 

Dagens speltips

Jag håller inte med oddssättarna här, jag tror Peter Polansky kommer trycka ner Nagal ikväll. Matchen kommer att spelas som första match på bana 10, lokal tid klockan 11.00. Det är bra för båda spelarna eftersom man vet exakt när man ska värma upp och äta. Hade matchen varit på grus så tror jag Nagal hade plockat denna fight men nu är det hardcourt där Polansky är den klart bättre spelaren med tanke på vilka fina slag han har. Över 1.70 på Polansky ser jag som klart spelvärt och Polansky orkar spela över 2timmar då han har bra kondition. Det kommer krävas mycket tålamod att slå igenom Nagal, men jag tror Polansky fixar det.

Jag väljer därför att spela Peter Polansky till oddset 1.72.

 • Polansky favoritunderlag är hardcourt
 • Polansky har lyckats förr i New York, förra året var han i huvudtävlingen
 • Nagal har inte spelat hardcourt matcher på ett halvår
 • Nagal visade form genom att slå seedade Ito i första rundan.

Oddset hittar vi hos 888sport som erbjuder en bonus upp till X SEK för nya kunder. 
Missa inte vår lista samtliga sportbonusar.

Ni har väl inte missat att Spelrek har en Facebookgrupp? Där kan du dela med dig av dina egna speltips och dessutom delta i tävlingar och ta del av exklusiva speltips


0 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *