Spelrek 23/7: IFK Norrköping – IF Elfsborg

Published by Oskar on

Allsvenskan : IFK Norrköping - IF Elfsborg

Usch, överspelet mellan IF Elfsborg och Hammarby IF kändes på förhand som veckans säkraste spel men efter två imponerande målvaktsinsatser slutade det 0-0, där bland annat Hammarby räddade en straff i slutminutrarna. 

Denna gången är det dags för Boråslaget att åka till Norrköping för att ta sig an kamratgänget. Norrköping har flugit under radarn under våren och placerar sig på en imponerande tredjeplats och konkurrerar med Stockholmslaget om pokalen i höst. 

På hemmaplan har Norrköping imponerat och har endast en förlust under årets Allsvenska 1-2 (hemma mot Trelleborg). Men samtidigt har man endast hållit nollan 2 gånger av 7 tillfällen och då mot lag som Sirius och Sundsvall.

Elfsborg har i år tagit 9 av 16 poäng på bortaplan vilket är förvånande då Elfsborg generellt brukar ta sina poäng på konstgräset i Borås. En fördel för Elfsborg är dock att även Norrköping spelar sina matcher på konstgräs. På bortaplan har Elfsborg gjort mål i 4/6 matcher och endast hållit nollan en gång. 

Vår rek

Jag tror återigen att vi kommer få en målrik match här. Spontant tror jag att IFK Norrköping vinner men tycker inte att oddset är attraherande nog utan väljer därför istället att spela BLGM (Båda lagen gör mål) till 1.60 hos Unibet. 

Har ni inget konto hos Unibet kan ni öppna det här och samtidigt ta del av en insättningsbonus upp till 1.000 SEK för nya kunder. 

  • BLGM har suttit i 9/13 av Norrköpings matcher
  • På de 5 senaste inbördesmötena har BLGM suttit 4/5
  • K Stuhr Ellegard storspelade förra matchen och höll nollan

Har du inget konto hos Unibet kan du skapa ett HÄR!

  • Sätt in 500 SEK
  • Få 1.000 SEK i sportbonus
  • Omsättningskrav: 5x bonus
  • Minimum odds: 1.5

0 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *