Spelrek 24/10 till Reilly Opelka-David Goffin: Servar sig Opelka till en kvart?

Published by OskarJ on

Goffin
Opelka
coolbet
 • Insättning: 1.000 SEK
 • Bonus: 500 SEK
 • Omsättningskrav: 6x bonus
 • Minimum odds: 1.50

Speltips

 • Match: David Goffin-Reilly Opelka
 • Datum: 24 oktober
 • Tid: 14:00
 • Speltips: Över 23.5 game
 • Odds: 1.87
 • Units: 3/5
 • Spelbolag: Coolbet

Hallå där! Nej, nu måste trenden vändas och det omedelbart. Senaste spelen har varit rejält stolpe ut men idag har jag riktigt bra känsla. Tennis har varit riktigt bra för mig och mycket plus, om ni läst men rekar tidigare har jag rekat mycket om Reilly Opelka som i eftermiddag spelar mot David Goffin på en snabb inomhusbana i Basel.

Den "lilla" belgaren snuddar på topp 10

Ja, lilla och lilla, han är 1.80 centimeter lång och det är ganska kort för att vara en tennisspelare. Just nu är David Goffin på en trettonde plats i världen och formen är helt okej för tillfället. Goffin har inga direkt svagheter på tennisplanen, han servar bra och har fina grundslag, det ända som är lite minus är hans räckvidd på servereturerna, och som ni vet är det ett stort minus mot storservare. David Goffin förlorade första rundan i Antwerpen förra veckan efter en genomusel insats, innan det vann han två matcher i Shanghai och gick till kvart i US Open, det får anses som godkänt men inte mycket mer. Här i Basel är underlaget riktigt snabbt och det gynnar powerspelare, och Goffin går in under kategorin powerspelare trots sin längd. I första rundan mötte han välmeriterade Marin Cilic, Goffin vann i två raka och servade otroligt bra. 11 servess och 88% vinst när första serven sitter är ruggigt bra siffror mot en bra returtagare i Cilic. 

Goffin har tidigare under karriären haft lite svårigheter mot storservare, och det är inte så konstigt, när en serve kommer i 200 km/h, då behöver man ha ett par centimeter till för att få ut räckvidden. Visst, Goffin är favorit men jag tror det blir tuffare än vad oddsen säger.

Pang pang Opelka

Har skrivit ett par gånger om denne Opelka, killen är 2.11 centimeter lång och väger en bit över 100 kilo. Det är ingen rolig motståndare då han har en serve som är i absoluta världsklass och stenhård. Opelka ligger för tillfället på en 37e plats i världen, på senare tid har Opelka haft det lite tufft men ändå vunnit ett par matcher. Bara på det senaste året har Opelka gått framåt riktigt mycket, hans serve har alltid varit bra men hans grundslag och hans rörlighet har blivit bra mycket bättre senaste året.

Opelka har redan en runda under västen här i Schweiz, han mötte Garin. 7-6 7-6 slutade matchen till Opelkas favör, men något som var helt otroligt var amerikanens servestatistik. 

– 27 serveess

– Vann 51/52 poäng när förstaserven satt

– Slog in 68% av förstaserven

– Var inte i närheten av att bli bruten

Har man den servestatistiken kan man slå vem som helst. Opelka hade även stora problem i sina returgame och vann endast sex poäng på hela matchen i Garins serve. Opelka har endast mött Goffin en gång tidigare och det var 2017 i Australien Open där belgaren vann med 6-4 i avgörande set, sen dess har Opelka gått mer framåt än belgaren.

Dagens speltips

Detta är upplagt för pang pang festival, jag tycker att oddsen på vinnare är lite konstiga då det endast kommer skilja ett par bollar idag enligt mig. Jag väljer att spela överspel, över 23.5 game till ett riktigt fint odds. Reilly Opelka servade otroligt bra i första rundan och returnerade dåligt, Goffin har problem med returtagningen på grund av sing längd, jag tror detta kan sluta i tiebreak x 3. Lycka till!

Jag väljer därför att spela över 23.5 game till oddset 1.87.

 • Reilly Opelka har världens bästa serve
 • Snabbt underlag
 • Opelka har stora problem i motståndarnas serve
 • Servar amerikanen dåligt kan Goffin få en enkel resa

Oddset hittar vi hos Coolbet som erbjuder en bonus upp till 500 SEK för nya kunder. 
Missa inte vår lista samtliga sportbonusar.

Ni har väl inte missat att Spelrek har en Facebookgrupp? Där kan du dela med dig av dina egna speltips och dessutom delta i tävlingar och ta del av exklusiva speltips


0 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *