Spelrek 24/5: Går hemmaspelaren till final?

Published by OskarJ on

Benoit Paire
Taylor Fritz

Hallå där! Bröderna från Storbritannien löste biffen igår, och nu har vi 5/6 senaste betten gröna. Formen är alltså stekhet för tillfället och det är framförallt tennisen som gjort att den är det. Idag är det dags för semifinal i singelspelet i Lyon där jag har hittat ett intressant spel i matchen Paire VS Fritz.

Bra form vs bra form

Benoit Paire är en väldigt bra spelare när han är på humör, humöret har varit bra i denna tävling, han brukar alltid vara bra hemma i Frankrike. Just nu ligger Paire på en 51a plats på världsrankingen, han har varit så bra som på 18e plats. Killen har egentligen alla egenskaper på tennisplan för att bli bäst i världen men skallen finns inte riktigt där ibland, man har sett matcher där Paire bjuder motståndaren på segern. Formen är bra för tillfället men grussäsongen har varit ganska blandade resultat för Paire. I denna tävling har han visat riktigt bra inställning på banan där han vunnit två matcher i tre set och en match i raka. Senast slog han unge Shapovalov med 7-6 i skilje set där Paire hade fokus hela matchen. I andra rundan slog en Pablo Cuevas efter en riktigt bra insats, i första rundan slog han amerikanen Mcdonald efter en riktigt svängig historia där man trodde Paire var borta efter första set men fransosen visade att han ville vinna. Paire spelar en tuff tennis med riktigt bra backhand och en hård serve, det kan komma ett och annat dubbelfel men det är fler poäng på serven än dubbelfel. En bra dag för Paire kan han slå nästan vem som helst, vaknar han på fel sida så kan han ryka mot nästan vem som helst.

Taylor Fritz är en amerikan som lirat tennis sen har var två bast. Han bästa underlag är inte grus utan lite snabbare banor som gräs och hardcourt. Fritz har dock gjort en riktigt bra grussäsong, med tanke på vad han gjort innan på gruset. Fritz är lite av en kopia av Paire, sitter spelet är han riktigt bra men även Fritz kan deppa ihop och bjuda bort matcher. Fritz har haft en rätt bra väg till denna semifinal, han slog Jiri Vesely i första rundan efter två tuffa set, i åttondelen fick han WO mot Gasquet, i kvarten gjorde han en riktigt fin insats genom att slå grusspecialisten Bautista Agut. I den matchen gjorde Fritz hela 16 serveess och hade noll breakbollar emot sig. Fritz har servat extremt bra hela tävlingen, han har inte haft en enda breakboll emot sig på hela tävlingen, det är riktigt starkt. Han ligger just nu 46a på världsrankingen och kommer troligen slå sitt personliga rekord på 40 innan denna grussäsong är över. Fritz spelar också väldigt likt Paire med fina grundslag och bra serve.

Dagens speltips

Jag tycker Paire har sett bra ut hela turneringen, han har bjudit på ett par game men det gör han nästan alltid, håller Paire fokus 100% av en match tycker jag han definitivt är topp 30. Jag tycker Fritz har blivit alldeles för stor favorit här, hemmaplan för Paire och Paire har haft mycket bra publikstöd. 1-1 i inbördes möten men inget av mötena har spelats på grus. Håller Paire fokus under matchen så ser jag denna fight som 50-50, därför är oddset på Paire väldigt spelvärt. Väderleksrapporten visar nästan ingen blåst alls och det är bra för Paire eftersom hans uppkast är ganska höga. 

Jag väljer därför att spela Benoit Paire till oddset 2.35.

Oddset hittar vi hos Bethard som erbjuder en bonus upp till 50 SEK i bonus för varje 1000 SEK spelade för nya kunder. 

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
bethard
 • Insättning: Spela för 1.000 SEK
 • Bonus: Få 50 sek i bonus
 • Omsättningskrav: Funkar upp till 10 gånger
 • Minimum odds: 1.80

Speltips

 • Match: Benoit Paire-Taylor Fritz
 • Datum: 24 maj
 • Tid: 14:30
 • Rek: Benoit Paire
 • Odds: 2.35
 • Units: 3/5 units
 • Spelbolag: Bethard

Ni har väl inte missat vår Facebookgrupp? Där kan du dela med dig av dina egna speltips och dessutom delta i tävlingar och ta del av exklusiva speltips. 


0 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *