Spelrek 24/7: Hemmadominans

Published by Timmy on

Röda Stjärnan
Oavgjort
bet365
 • Insättning: 1.000 SEK
 • Bonus: 1.000 Spelkrediter
 • Omsättningskrav: 1x insättning
 • Minimum odds:

Speltips

 • Match: Röda Stjärnan - HJK
 • Datum: 24 juli
 • Tid: 20:45
 • Speltips: Röda Stjärnan HT/FT
 • Odds: 1.72
 • Units: 3/5 units
 • Spelbolag: Bet365

Mitt enda spel hos Spelrek.se förra veckan hittade hem samt att nuvarande ”Timmys Snöboll” lever i allra högsta grad. Formen är således väldigt fin för tillfället.

I kväll är det återigen Champions League-kval och jag tro mig ha hittat ett fint spel.

Tunga på hemmaplan

I afton rullar en ny kvalomgång i Champions League vidare där det är dags för Röda Stjärnan att ta nästa steg mot en Champions League-plats i höst. 

Laget hade lite problem med litauiska Suduva förra omgången, men lyckades ta sig vidare med totalt 2-1 efter att man vunnit returen, som spelades hemma, med uddamålet 2-1. 

Det serbiska laget är mycket pålitliga på hemmaplan och har ett enormt självförtroende samt en fanatisk publik i ryggen. Laget har faktiskt vunnit hela 18 av sina 21 senaste tävlingsmatcher på hemmaplan där man bland annat slog Champions League-mästaren Liverpool med 2-0 i förra årets Champions League-gruppspel. Det är en hyfsat meriterande seger som har respekt med sig. 

I kväll väntar ett något mindre meriterande motstånd då finska HJK kommer på besök. Det råder absolut ingen tvekan om att Röda Stjärnan är storfavorit i matchen och ska ha goda möjligheter att få med sig ett riktigt bra resultat inför returmatchen i Finland.

HJK - svaga på bortaplan

HJK lyckades ta sig vidare från förra omgången efter en fin hemmamatch mot HB Torshavn där man vann med klara 3-0. I returmatchen, som spelades på bortaplan, blev det 2-2 och finländarna gick därmed vidare med sammanlagt 5-2. Det ska dock tilläggas att HB Torshavn håller väldigt låg klass.

Färöiska HB Torshavn och övriga finska lag i den inhemska i all ära, men kvällens motståndare, Röda Stjärnan, är något helt annat. Det kommer bli en otroligt svår bortamatch.

HJK, som till vardags spelar i den finska ligan, är ett ganska mediokert lag i sammanhanget och ska absolut inte ha en chans mot Röda Stjärnan sett över två matcher. Laget ligger på en femteplats i den inhemska ligan och har spelat 1-2 matcher fler än de andra lagen i tabellen.

Finländarna brukar vara svaga på bortaplan, vilket den senaste statistiken visar. HJK har faktiskt bara lyckats vinna tre av sina elva senaste matcher på resande fot. Att de skulle lyckas knipa en bortavinst i kväll ser jag som närmast omöjligt. 

Dagens speltips

Det råder stor klasskillnad mellan Röda Stjärnan och HJK. Röda Stjärnan är det klart bättre laget i grunden och är otroligt tuffa att möta i sin hemmaborg. Något som till och med Liverpool fick erfara i Champions Leauge-gruppspelet ifjol.

Det serbiska laget har en förmåga att komma ut väldigt hårt och sätter en hög press på sina motståndare. Med tanke på att HJK står för motståndet i kväll kan det mycket väl rassla till i nätmaskerna tidigt i matchen. Faktum är att Röda Stjärnan lett med 2-0 i halvtid i sina två senaste tävlingsmatcher på hemmaplan, vilket bevittnar om att laget vill avgöra matcherna tidigt. Det kan absolut bli något liknande i afton då motståndet på andra sidan är svagt.

Jag väljer därför att spela Röda Stjärnan HT/FT till oddset 1.72.

 • Röda Stjärnan är klart bättre i grunden
 • Röda Stjärnan har vunnit 18 av sina 21 senaste tävlingsmatcher på hemmaplan
 • Röda Stjärnan är rutinerade och spelade CL-gruppspel ifjol där man bl.a. slog Liverpool
 • Röda Stjärnan har varit aningen ineffektiva på sistone

Oddset hittar vi hos Bet365 som erbjuder en bonus upp till 1000 Spelkrediter för nya kunder. 
Missa inte vår lista samtliga sportbonusar.

Ni har väl inte missat att Spelrek har en Facebookgrupp? Där kan du dela med dig av dina egna speltips och dessutom delta i tävlingar och ta del av exklusiva speltips


0 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *