Spelrek 25/6: Viktigt tävling inför Wimbledon!

Published by OskarJ on

Middelkoop/Arends
Paes/Paire
 • Insättning: 1.000 SEK
 • Bonus: 1.000 SEK
 • Omsättningskrav: 8x bonus
 • Minimum odds: 1.50

Speltips

 • Match: Middelkoop/Arends-Paes/Paire
 • Datum: 25 juni
 • Tid: Cirka 14:00
 • Speltips: Paes/Paire
 • Odds: 1.83
 • Units: 3/5 units
 • Spelbolag: Bethard

Hallå där! Det var ett bra tag sedan jag rekade, men nu är jag back on track och det mitt under grästennisen där man kan hitta riktigt fina odds. Spelare som är mindre begåvade i grundspelet har bättre chans på detta snabba underlag. Just idag har jag siktat in mig på en dubbelmatch i Turkiet, Middelkoop/Arends som inte lirat jättemycket ihop möter Paes/Paire som gjort det bra när dom väl spelat.

Tung start på grässäsongen för Holländarna.

Ja, som rubriken leder så har holländarna inte rosat marknaden på det snabba underlaget, visst dom har bara spelat en tävling ihop på gräset där man blev besegrade i första rundan av ett duktigt dubbelpar. Middelkoop/Arends spelar nästan aldrig dubbel ihop, men dom spelar endast dubbel. Arends håller hus nästan alltid på challenger touren där han har gjort det riktigt bra, snittar ungefär semifinal under året med sin dubbelpartner Weissborn. Middelkoop har haft det tufft i år, problemen enligt mig är att han har bytt dubbelpartner ungefär inför varenda tävling och det är alltid svårt att byta dubbelpartner. Jag har sett Arends en del och jag tycker han är en bra dubbelspelare, men minus här är att Middelkoop inte är vänsterhänt, Arends har spelat till 80% med vänsterhänta dubbelspelare och det blir en väldigt stor omställning att spela med en som lirar tennis med högern. Killarnas favoritunderlag är grus, killar som gillar grus brukar ha det tufft på gräs (bortsett från Rafael Nadal). Det gäller för killarna att söka upp nät vid varenda tillfälle idag, annars är det kört, att nöta från bakplan mot Benoit Paire backhand, det går inte för det holländska paret. Jag ska inte såga detta dubbelpar, man var endast en boll från att få till ett femte avgörande sett i andra rundan förra året i Wimbledon. Formen just nu är dock inte så bra som den var då.

Det kan hända vad som helst på banan när Paire är inblandad.

Benoit Paire är en riktigt sevärd tennisspelare, framförallt när han spelar dubbel då han har en medspelare som gör så han inte lackar ut. Paire har en ganska dålig dubbelranking, det beror på att han inte spelar dubbel jätteofta, men när han gjort det med Paes så har det blivit bra. Paes är bara 46 år, rankat för tillfället 76 i världen, spelar endast dubbel. Paes har varit världens bästa dubbelspelare för ett par år sedan. Paes kommer från en finalförlust på gräset i Ilkley där jag tyckte han såg riktigt stabil ut. Paes/Paire har 10-6 i matchstatistik i år och då har man slagit riktigt bra dubbelspelare och alla tävlingar utom en är på ATP nivå. Paires favoritunderlag är grus, men killen har grässpelet i sig. Han har en riktigt bra serve, returnerar bra och är skön framme vid nät, alltså en riktigt bra dubbelspelare. Paes är ”bara” 1.78 men servar ändå helt okej, grundspelet har väl blivit ganska begränsat på senare år men han slår inte många grundslag då han söker upp nätet väldigt ofta. Jag håller Paes/Paire som det bästa dubbelparet på banan i eftermiddag och ser deras vinstchans som väldigt stor då dom har spelat riktigt fin dubbel tidigare i år. 

Dagens speltips

Att få nästan två gånger pengarna ser jag som riktigt bra odds. Arends har inte gjort många ATP tävlingar i år och Middelkoop letar efter formen. Deras motståndare har spelat riktigt fin dubbel ihop och Paes kommer från en finaltorsk. Problemet för holländarna är deras servegame, jag tycker man ska hålla cirka 85% av servegamen på gräs, men på dom två första grästävlingarna har holländarna inte har dom siffrorna. Kvaliten finns där men jag tror det blir svårt att slå Paes/Paire i ett 33 gradigt Antalya. 33 grader då kommer det gå fort på gräset och det gynnar Paes/Paire

Jag väljer därför att spela Paes/Paire till oddset 1.83.

 • Paes/Paire har spelat bra dubbel varenda gång dom spelat ihop
 • Middelkoop letar efter formen
 • Arends har haft problem på ATP nivå tidigare
 • Middelkoop/Arends var ytterst nära från att få fram ett femte set mot bröderna Bryan i Wimbledon förra året + att dubbel är små marginaler.

Oddset hittar vi hos Bethard  som erbjuder en bonus upp till 1000 SEK för nya kunder. 
En komplett lista med samtliga spelbolag hittar ni här

Ni har väl inte missat att Spelrek har en Facebookgrupp? Där kan du dela med dig av dina egna speltips och dessutom delta i tävlingar och ta del av exklusiva speltips. 


0 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *