Spelrek 27/8: Kalmar-Örebro

Published by Philip on

Allsvenskan : Kalmar-Örebro

Kalmar FF besegrade Djurgården på Tele2 Arena i söndags och det var faktiskt aldrig något snack om saken. Smålänningarna stod för säsongens starkaste insats och rullade ut Järnkaminerna. Med Rasmus Elm tillbaka i laget har Kalmar fått en helt ny dimension i spelet. Det är ingen tvekan om att en Rasmus Elm i form är Allsvenskans i särklass bästa spelare. Även när han, som nu, bara spelar på 60 procent av sin förmåga är han fruktansvärt bra. Tillsammans med brorsan Viktor ägde han mittfältet mot Djurgården.

Nu ska Kalmar återvända till Guldfågeln Arena och där har de bara förlorat två av åtta matcher. Normalt är KFF väldigt svårspelade hemma.

 Örebro är däremot inte svårspelade någonstans. Förlusten borta mot Hammarby innebär att närkingarna bara har tagit två poäng på de senaste åtta omgångarna. Därmed har de sjunkit ner ordentligt i tabellen och är nu inblandat i bottenstriden. Främst har det gått troll i målskyttet. På dessa åtta segerlösa matcher har ÖSK bara mäktat med fyra mål framåt. Skickliga spelare som Nahir Besara är otroligt formsvaga. Örebro har visserligen fyra raka segrar mot Kalmar, men det är ett annat Örebro vi fått se de senaste veckorna.

Vår rek

Kalmar FF ser väldigt välbalanserat ut och med en Rasmus Elm som närmar sig formen och en Erton Fejzullahu som hittat nätet kommer smålänningarna säkerligen klättra i tabellen. Örebros kris blir dock bara djupare och djupare och nu får de svartvita passa sig så de inte riskerar åka ur. Ett starkt Kalmar mot ett formsvagt Örebro bör bara kunna gå på ett sätt. Här har vi hittat -1 Kalmar till det fina oddset 2.40 på Bethard. (Insatsen tillbaka vid uddamålsvinst). Taget!

  • Örebro har åtta raka matcher utan vinst.
  • Kalmar var riktigt bra senast mot Djurgården.
  • Rasmus Elm verkar vara på gång igen och där har vi Allsvenskans bästa spelare.
  • Örebro SK har på senare år haft hyfsat lätt för Kalmar FF.

Har du inget konto hos Bethard kan du skapa ett HÄR.

  • Sätt in 1.000 SEK
  • Få 1.000 SEK i sportbonus
  • Omsättningskrav:6x bonus
  • Minimum odds: 1.8

0 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *